El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Granados diu que el pacte contra Illa és “un acord per fer Borràs presidenta”
  • CA

La número 2 del PSC al 14-F per Barcelona, Eva Granados, creu que el compromís signat pels independentistes en què acorden que no formaran govern amb els socialistes és, en realitat, “un pacte per a fer Laura Borràs (JxCat) presidenta”. “Senyors d’esquerra: els han tornat a ensarronar, i no sé quants cops els han ensarronat ja”, ha etzibat. Per a Granados, aquesta entesa és “la foto de Colón dels independentistes” i ha avisat que ERC “en sortirà escaldada”, com ha considerat que en va sortir Ciutadans en aquella ocasió, al costat de PP i Vox. D’altra banda, Granados ha dit que el lema d’ERC per al 14-F, ‘Al costat de la gent’, hauria de convertir-se en ‘Al costat de la gent de dretes des del 2012″.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Spelunca a febrer 11, 2021 | 19:50
    Spelunca febrer 11, 2021 | 19:50
    Aquesta és més falsa que un duro Sevilla i. A més es com la Srta. Rotenmeyer renya tothom sense mirar qui es ella. Jajaja menuda pàjara.
  2. Icona del comentari de: Mala peça a febrer 11, 2021 | 20:15
    Mala peça febrer 11, 2021 | 20:15
    La rottenmeier granados, no sap el que és la democràcia, perquè ella que mai l'ha respectada, com tampoc a respectat a la societat, que és pensa que nosaltres no podem ni pensar ni decidir. I ara pretén continuar donant lliçons. Mira noia el illa és un gran irresponsable, on s'ha vist això, si si a españa, el país més antidemocràtic de la història de la democràcia. Ep i que a més a més, dona lliçons de prepotència, i no fer-se la PCR, au va nena, si no t'agrada el pacte, del partits demòcrates catalans, et tots. A tu et correspon pacta amb els del 155

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa