El Govern obrirà un expedient sancionador contra Alfred Bosch

Budó diu que es vol arribar "fins al fons" de la qüestió, però que esperen abans un informe d'un comitè ètic per obrir el procés

El Govern obrirà un expedient sancionador a l’exconseller d’Acció Exterior Alfred Bosch pel cas de presumpte assetjament per part d’un dels seus col·laboradors. Així ho ha confirmat la consellera portaveu, Meritxell Budó, aquest dimarts, recordant que així s’hi va comprometre després d’un informe elaborat per Funció Pública sobre el cas.

Budó ha dit que el Govern està disposat a anar “al fons” de la qüestió i ha explicat que l’expedient s’obrirà un cop hagin rebut un informe del comitè assessor d’ètica pública, “que ha de permetre tramitar l’inici de l’expedient”.

Aquest expedient sancionador tirarà endavant malgrat que ERC, a nivell de partit, hagi decidit no sancionar Bosch per aquest cas. La mateixa Budó ha dit que el que hagi decidit ERC “queda en el marc d’un partit polític”, però “com a Govern ja vam prendre la decisió” d’iniciar el procés sancionador, que podria resoldre’s arxivant-se, amb una multa o derivant la qüestió a la fiscalia.

Nou comentari