El Govern no donarà incentius a les empreses que van traslladar la seu social fora de Catalunya

La consellera d'Empresa critica que els darrers mesos "hi ha hagut una voluntat d'alterar les dades per donar el missatge que Catalunya és sinònim d'inestabilitat"
La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón
La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón | ACN

La consellera d'Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha descartat donar incentius a les empreses que van traslladar la seu social fora de Catalunya perquè tornin. "Ara només faltaria que donéssim un premi a les empreses que han volgut marxar", ha dit Chacón aquest dimecres després de reunir-se amb representants de Pimec a la seu de la patronal. Segons la consellera d'Empresa, la millor acció que poden fer per atreure-les és "seguir treballant per ser un territori competitiu". La titular d'Empresa també ha criticat que els darrers mesos "hi ha hagut una voluntat d'alterar les dades per donar el missatge que Catalunya és sinònim d'inestabilitat". Chacón ha afirmat que les declaracions "alarmistes" l'únic que fan és "perjudicar el teixit empresarial" i ha subratllat que "no es pot parlar de feblesa de l'economia catalana" quan hi ha "dades objectives" que mostren que "l'economia catalana està evolucionant positivament".Comentaris
pep
Un impost per a totes aquelles empreses que no tinguin la seu a Catalunya i traballin aqui.
Pedro
Muy bien, así se hace! Por dignidad, coherencia y sentido comun! Y a nivel particular y bancario, yo ya he cerrado mi cuenta del Sabadell y la de Caixa bank y lo he trasladado al bbva, ya que ahora son iguales! Ya no tenemos bancos de proximidad! Así, que el que de mas, que es nada les llevo la nomina y los ahorrillos!
Angelblau
Això espero ... nomes faltaria.
Fart de fachas
A aquestas empresas que s´en van anar QUE LAS BOMBIN I NO TORNIN MAI MES.
B. B.
Molt ben fet.
francesc
Això mateix! Només faltaria que els pagueu el vermut als qui es van agenollar davant de M_Rajoy i van acatar les ordres dels colpistes espanyols! Fora aquesta mena d'empreses ! Confiança zero! Que se'n vagin a fer negocis a Espanya, no els volem més al nostre país, fora covards i botiflerots agenollats sense dignitat!
Mar 350
A les empreses que van marxar, ni aigua.
Molt bé!
Enguany ja no he passat la ITV amb Applus, ni el veí, ni el pare. Fa temps sóc de Caixa enginyers. L'oli és de cooperativa, vaig al Bonpreu, sóc d'una operadora catalana, ara miraré això del güifi.net i les companyies de serveis, llum, gas...l'aigua tornarà a ser municipal... Vagin fent...nosaltres també. Ja s'ho trobaran.
Ni oblit ni perdo
Només faltaria , cornuts i pagar el beure !!
Nomes faltaria!
El que ha de fer el govern es treure els diners de La Caixa i treballar amb una altra entitat. Ni el Sabadell ni La Caixa haurien de tenir ni un euro nostre: ens apunyalarien per l'esquena les vegades que fes falta per guanyar un euro.
Joan de Sant Andreu
Ho celebro, però perquè no pasi de paraules s hauria de trencar amb CaixaBank.Segur que es troba altre entitat on finançar-se a curt i mitja termini i treure aquesta entitat com a possible on fer possible els pagaments d impostos y tases de la Generalitat. Ni oblit ni perdó.
el mussol emprenyat
em sembla molt be, però insisteixo en què esl catalans hauriem de saber quines han estat aquestes empreses, per decidir si volem comprar o no els seus productes
Roger
Molt bé consellera.
Mama
Si senyora, amb un parell, només faltaria. Ja es poden quedar on son.
Ovidj
Crec que ben fet. Si cal fer una política de suport a empreses, al menys cal prioritzar les "d'aquí".
Ramon-Eixample
Molt bé al Pedro. Ho ha tret tot dels bancs catalans que han tasl.ladat la seu a fora i ho ha portat al BBVA que mai ha tingut la seu a Catalunya. Bingo !!.
Només faltaria !!
Home , cornut i pagar el beure .....
Jo
Jo vaig cancelar el compte que tenia a Caixabank, ara estic a Caixa d Enginers. I si algun dia la Caixa comprés Caixa d Enginyers m en vaig a ING o al Deuchste Bank. Ni un euro als bancs espanyols !
SOY DEL PRAT
ACCIÓN EN POSITIVO, TODAS AQUELLAS EMPRESAS QUE A PARTIR DE AHORA INSTALEN SU SEDE SOCIAL EN CATALUÑA, A PARTIR DEL SEGUNDO AÑO, OBTENGAN BENEFICIOS FISCALES "X". LAS QUE LLEVEN MÁS DE 5 AÑOS INSTALADAS EN CATALUÑA, OBTENGAN BENEFICIOS FISCALES "X" + "X" y LAS QUE SE HAYAN IDO CON RAJOY Y AHORA QUIERAN VOLVER, OBTENGAN BENEFICIOS FISCALES "X" A PARTIR DE LOS 20 AÑOS DE SU REGRESO Y DURANTE ESE PERIODO PAGUEN UN IMPUESTO ADICIONAL "X" !! SALUD y REPÚBLICA !!
un de tants
A la que s'estableixi una nova entitat bancaria recomanada per la Generalitat, passo tots els meus estalvis a aquesta nova entitat. Ni oblit ni perdó.

envia el comentari