El govern espanyol emmarca la visita de Rosell a Junqueras "en l'àmbit de la normalitat"

La vicepresidenta del govern espanyol es reuneix amb el seu homòleg català, Pere Aragonès, abans de la cerimònia dels Premis Pimes de PIMEC
La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo
La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo | ACN

La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, ha emmarcat aquest dimecres en "l'àmbit de la normalitat" la visita que el president de la CEOE, Juan Rosell, va fer al líder d'ERC Oriol Junqueras a la presó de Lledoners. Ho ha dit abans d'entrar a la cerimònia d'entrega dels Premis Pimes de PIMEC, que té lloc aquest dimecres al vespre a Barcelona. En una entrevista radiofònica prèvia a Onda Cero, Calvo havia revelat que tenia coneixement de la visita, perquè li havia comunicat el mateix Rosell. "Qualsevol persona a la presó té dret a rebre visites i qualsevol ciutadà té dret a visitar-la", ha recordat Calvo. 


 

La vicepresidenta del govern espanyol també ha explicat als periodistes que aquesta tarda s'ha reunit amb el seu homòleg català, Pere Aragonès. Han parlat de diversos temes, com ara la necessitat de posar data a la comissió bilateral d'infraestructures.

 

Calvo també ha explicat que ha estat parlant amb Aragonès de les possibilitats "molt bones" que s'obririen per a Catalunya si tiren endavant els Pressupostos Generals de l'Estat. En aquest sentit, la número dos del govern de Pedro Sánchez ha afirmat que Catalunya podria fer servir "de manera més àmplia" els seus pressupostos. "Estem parlant d'una quantitat important, 2.200 milions", ha afirmat.
Comentaris
I tant!
A Rosell se'l coneix pel seu vessant sensible i humanitari i veure els presos polítics li feia mal el cor. Ho entenem perfectament. I que vostè surti a comentar aquesta visita, teòricament privada, també és la mar de normal. També ens creiem que el PSOE representa el progressisme i que ofereix diàleg amb la sincera voluntat de millorar les relacions amb Catalunya. Amén.
De normalitat només la veieu vosaltres dictadors mafiosos,tot el món veu Espanya com un país dictador,corrupte i acabat

envia el comentari