El govern espanyol doblarà la presència policial el 21-D

Millo garanteix el normal funcionament de les eleccions i explica que també es reforçarà la seguretat en la recollida i processament de dades
Urna amb vots
Urna amb vots | ACN

El delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, ha explicat que el 21 de desembre hi haurà un patrulla de Mossos d'Esquadra a cada col·legi electoral i no una per cada dos. També es reforçarà la seguretat física en els entorns de recollida i processament de les dades. En roda de premsa després de la reunió del Consell de Ministres, el popular ha indicat que aquest reforç servirà per evitar que "ningú pugui prendre qualsevol mesura per intentar boicotejar el normal funcionament de la jornada electoral".

 

Al seu parer, és "inconcebible" que hi hagi representants polítics que qüestionin la transparència i les garanties d'aquests comicis. De fet, ha apuntat que l'organització s'està portant a terme en coordinació amb l'àrea de processos electorals de la Generalitat. "Els encarregats d'organitzar aquestes eleccions són els mateixos que van organitzar les del 27-S", ha reblat.


Millo ha defensat que els preparatius de les eleccions s'estan desenvolupant "amb tota normalitat, dins dels terminis establerts i en coordinació amb l'àrea de processos electorals de la Generalitat". En aquest sentit, ha apuntat que els funcionaris de la Generalitat s'ocupen de contractacions i adjudicacions i que el Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació es fa càrrec de la part tecnològica, "com sempre".

 

Els membres de les meses, ha continuat, també s'escullen per sorteig, com es fa habitualment. Precisament, ha explicat que per evitar algun tipus d'intent de boicot es reforçarà la seguretat tant als col·legis electorals com també a l'entorn de la recollida i processament de les dades.


Millo ha anunciat diferents modificacions pressupostàries per atendre expedients que estaven ja iniciats pel Govern de la Generalitat, però també per fer front a "necessitats i urgències que estaven aturades i que calia i era necessari impulsar". En tot cas, ha afegit que són decisions preses a través del "coneixement" dels diferents departaments, amb els que es treballa "colze a colze cada dia".
Comentaris
americata
tornaran a hostiar la gent?
Clar
A qui ha de vigilar? Als democretes catalans o als seus feixistes espanyols? Que es quedin a casa. Fora les forces d’ocupacio!
Kike
Millo, fas riure , ets un esperpent de persona
Papitu
És a dir, que la tupinada tindrà lloc a l'entorn de la recollida i processament de les dades.
fa pudor de trampes
les trampes del pp corrupte
Marta de Sabadell
Ens volen fer por
Karlus
Es l'únic que sap fer aquesta banda de feixistes corruptes i lladres, fotre garrotades. Sou una dictadura de merda amb presos polítics i exiliats. Vergonya de país
Friheden
Espanya continua gastant-se diners que no té per a continuar ocupant Catalunya.Deutsche Bank i Goldman Sachs , entre altres acreedors, volen portar Espanya als tribunals internacionals perquè JA no paga els seus deutes i s’està endeutant encara més.La fallida d’Espanya és imminent, qui pugui que posi els diners a l’estranger.Visca la República de Catalunya !!!!
josep
boicot a eskaña
I que esperaveu?
Amb gent com els violents d'Arran actuant; és totalment necessari.
enricsvh
La democràcia com qualsevol contracte, sempre es basa en la credibilitat de la gent . En aquest cas, qui organitza i vigila, i ni uns ni els altres avui no tenen pas aquesta credibilitat mínima, perquè ja sabem que quant no els hi agraden els resultats, treuen el govern i eleccions noves. Tot molt democràtic. Au, aneu a cagar a la via.
Ja ja
Es volen vigilar ells mateixos, tenen por de quedar en evidencia de les accións dels seus cadells de fatxes.
Sisco
No cal que posis mes polis que nosaltres no tenim costum de anar atonyinant a la gent, cosa que si feu vosaltres.
Sobre tot.....
,,,,que vigilin als del 155 que no fagin trampas .

envia el comentari