El Govern desconeix les “raons de fons” del cessament de la cúpula de Treball i Afers Socials

Budó explica que en els propers dies Chakir El Homrani donarà explicacions

El Govern desconeix les “raons de fons” per les quals el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani ha cessat la cúpula de Treball i Afers Socials. Així ho ha manifestat la portaveu del Govern i consellera de Presidència, Meritxell Budó, en roda de premsa des del Palau de la Generalitat.

“El que puc dir ahir és que el conseller va decidir fer canvis a la cúpula i explicarà en els propers dies les raons de fons per fer els relleus al seu departament”, ha explicat Budó. La portaveu ha afegit que no és “pràctica habitual” que un conseller argumenti els cessaments en les reunions del Govern.

“Cada departament té competències per decidir la seva estructura i nomenar i cessar el seus càrrecs”, ha defensat Budó. La portaveu no ha vinculat el cessament a cap polèmica relacionada amb el departament, ni els ajuts als autònoms ni la gestió de les residències.

La portaveu s’ha remès a “les explicacions” que pugui fer Homrani en els propers dies.

Comentaris

  Homrani el querido del Ferrovial.junqueras 17/11/2020 4:42 pm
  ERC islamisme i ferrovial, matar i robar, junquerisme catolic. 15.000 catalans assassinats i homrani.ss continua, heil
  Ramon 17/11/2020 4:47 pm
  S'ha d'odiar molt tot el que ha set i es resisteix a deixar de ser la nació catalana, per votar ERC.
  Molt bé que la sra Budó deixi que dels merders que 17/11/2020 10:05 pm
  es munten les Conselleries ERC, en donin les explicacions els poca-soltes que els fan. Sortiran amb cara de pet i demanaran perdó i bla, bla, bla, que no podran ni alleugerir la greu responsabilitat per la niciesa tossudament mantinguda que ha ocasionat moltes morts evitables i la ruïna de moltes activitats econòmiques. I que no parlin de pandèmia internacional perquè de tanta malaptesa se n'emporten la palma.

Nou comentari