El Govern de Colau farà "tot el possible" per celebrar la 'multiconsulta' aquest mandat

Gala Pin ha insistit que els grups municipals van jugar a favor de la multinacional Agbar
Compareixença de Gala Pin a l'Ajuntament
Compareixença de Gala Pin a l'Ajuntament | Europa Press

La regidora de Participació de Barcelona, Gala Pin, ha assegurat que el Govern municipal farà "tot el possible" perquè aquest mandat se celebri la 'multiconsulta', i ha subratllat que compten amb el suport de la ciutadania i un reglament que els ho permet.

 

Durant la seva compareixença a la comissió de Presidència, Drets de Ciutadania, Participació, Seguretat i Prevenció ha informat sobre l'estat de la 'multiconsulta'. Pin ha insistit que volen protegir l'autonomia i la sobirania municipal: "La ciutadania va per davant de les institucions i presentarà un recurs de reposició".


 

Ha lamentat la votació del ple del 10 d'abril, "que va impedir la celebració de la 'multiconsulta' pels interessos d'Agbar", i ha insistit que els grups municipals van jugar a favor de la multinacional, amb les seves paraules, i que l'informe de la comissió d'empara, malgrat no ser vinculant, deixa veure que la votació no es correspon amb el reglament de participació.

En aquest sentit, ha assegurat que els grups de l'oposició tenen "una nova oportunitat per demostrar amb fets i no amb paraules que estan a favor de la participació ciutadana", i els grups de l'oposició han coincidit que no hi havia suficients garanties jurídiques per celebrar la 'multiconsulta' aquest mes de maig.


 

La comissió ha aprovat per unanimitat una proposta del PDeCAT que insta el Govern municipal a presentar un informe sobre la implementació del Reglament de Participació Ciutadana a la propera sessió.
Comentaris
Creo que Colau debería organizar una consulta sobre las multiconsultas
Transversal y profundamente democrática, a ser posible.
Serà com aquell promés referendum
sobre la pertinença de Barcelona al AMI?
el mussol emprenyat
jo crec que els colaus han de marxar ja, de l'Ajuntament. Han demostart de forma fefaent la seva incompetència, el seu sectarisme i dogmatisme d'anar per casa i la seva ignorància. Es pensen en possessió de la veritat absoluta i que els que no opinen com ells són uns feixistes perversos. AIxò si, de moment, ja s'han col·locat ells, els seus familiars i els seus correligionaris a la Casa Gran,cobrant uns sous que mai s'hagueren imaginat. Barcelona mai ha caigut tant baix com amb aquesta tropa
i, sisplau, ques pugui pixá al carré, sisplau

envia el comentari