Giró confirma noves reunions amb els Comuns pels pressupostos

El conseller d’Economia, Jaume Giró, ha confirmat aquest divendres que en els darrers dies han mantingut noves reunions amb En Comú Podem de cara a aprovar els pressupostos de la Generalitat per al 2022. El conseller Giró ha explicat que aquest mateix dijous van tenir una trobada “llarga i profitosa” amb els comuns i ha deixat entreveure que n’hi haurà més els propers dies perquè detecta “voluntat per les dues parts” per tancar un acord. “No hi ha res tancat, però estem avançant”, ha concretat. La seva intenció és segellar l’entesa aviat per tenir els comptes aprovats abans de Nadal i que l’1 de gener ja entrin en vigor.

El titular d’Economia ho ha explicat en un acte des de Tarragona, on ha fet la presentació dels comptes de la vegueria del Camp de Tarragona davant d’agents econòmics i socials. Giró ha concretat que en les converses amb En Comú Podem s’estan tractant “peticions concretes” dels comuns, i ha valorat que la negociació és “neta, transparent i de bona voluntat”. “Tenim la màxima predisposició per arribar a acords amb ells, perquè sinó no estaríem negociant”, ha afirmat.

En la trobada el conseller Giró ha posat en valor que en la proposta de pressupostos de la Generalitat per al Camp de Tarragona per al 2022 les inversions s’incrementen un 86,9% respecte els comptes del 2020, mentre que en canvi “els de l’Estat cauen un 30%”. Giró ho ha manifestat davant de representants polítics, econòmics i socials en la presentació dels pressupostos en aquesta província. A la vegueria la inversió s’enfila fins als 111,7 milions, i ha destacat que de cara al 2023 ja hi ha compromesos 75,4 milions. Entre aquests diners no s’hi inclouen els 120 milions per a la compra de terrenys per al projecte de Hard Rock. “El compromís d’inversió és ferm per als propers anys”, ha conclós.

Comentaris

    Luisnomeacuerdo Novembre 26, 2021 | 18:18
    Este fascista independentista parece sacado del padrino parte MVIIXIV.

Nou comentari