García Egea: “Els jutges estan frenant Sánchez amb l’estat d’alarma i també el frenaran amb els indults”

El secretari general del PP igualment carrega contra la taula de diàleg i acusa el president de ser "un cavall de Troia"

El secretari general del PP, Teodoro García Egea, s’ha centrat aquest diumenge en destacar els últims ‘revessos’ judicials contra el govern espanyol. “Els jutges estan frenant Sánchez amb l’estat d’alarma i també el frenaran amb els indults”, ha assegurat García Egea en la cloenda del 15è Congrés del PP de Lleó. “Està avui obsessionat amb assaltar la justícia i controlar els jutges. I el que hauria de fer és acatar les resolucions judicials en comptes d’atacar els jutges”, ha continuat el secretari general del PP, que també ha aprofitat l’ocasió per carregar contra la taula de diàleg Estat-Generalitat. “Sánchez és el cavall de Troia per on entraran molts que no volen la igualtat entre els espanyols”, ha avisat García Egea.

“L’única mesa de diàleg és el Parlament i treballar pels espanyols és oferir una Llei de la pandèmia que permeti controlar el virus”, ha assenyalat el secretari general del PP. “No s’ha aprovat res. Només haurien de copiar la llei de Pablo Casado i firmar a sota”, ha ironitzat García Egea. “La supèrbia de Sánchez l’impedeix de veure que Casado tenia raó una vegada més”, ha puntualitzat el secretari general del PP. “Per tant, no podem esperar que Sánchez gestioni la cinquena onada si no ho va fer en la primera. Ha fallat a tots els espanyols i ningú es creu ja les seves mentides”, ha reblat García Egea, que ha finalitzat enviant un missatge al ministre de Consum, Alberto Garzón, tot recordant la polèmica sobre el consum de carn. “No hi ha comunista que acabi amb la cecina de Lleó. Ni tu, ni ningú”, ha conclòs el secretari general del PP.

Comentaris

  Manolo 18/07/2021 4:53 pm
  Calla asqueroso pepero.
  gaf 18/07/2021 6:36 pm
  idiota
  jul 18/07/2021 7:01 pm
  Sr. Egea el articulo segundo de la constitución española, dice que la soberanía nacional reside en el pueblo español, del que emanan los poderes del Estado, como el legislativo, dejar la legislación en manos de unos jueces es faltar a ese articulo. No habla que la soberania resida en el TC, TSJ, etc.
  uno que vive en Tabarnia 18/07/2021 10:26 pm
  algun dia quedara trevat per un pinyol de oliva, com riure

Nou comentari