Gabriel (CUP) defensa no entrar en governs “que vinguin a gestionar misèries”

Avisa que la feina de la CUP no acabarà fins que es guanyi "sostre, pa i treball per a tothom",

L’exdiputada de la CUP Anna Gabriel ha defensat que la seva formació no entrarà “en dinàmiques de perdre de temps, d’entrar a governs que vinguin a gestionar misèries”, i ha criticat que les eleccions serveixin per posar-se eslògans entre els uns i els altres.

Gabriel ha intervingut de manera telemàtica des de Ginebra en un acte aquest dissabte juntament amb la candidata de la CUP a la Presidència de la Generalitat, Dolors Sabater, i l’exdiputat de la CUP David Fernàndez. “Fem una aposta molt clara per aconseguir grans acords per identificar el que vivim com un procés que va més enllà de resultats electorals o la campanya”, ha assegurat Gabriel, que ha defensat que l’esperit revolucionari és l’acte més gran que hi ha.

Ha destacat que no renuncien a un referèndum, a desobeir i a mobilitzar-se de nou, i ha insistit que “només amb un nou cicle i amb ànsies de guanyar, amb una CUP forta, passaran coses”. “La sort que alguns ens demostrin que no han après res o no tenen intenció de canviar res no vol dir que la determinació no estigui”, i ha afegit que el repte actual és majúscul però que és l’únic possible.

Ha afirmat que el lema de campanya de la CUP, ‘Per guanyar’, va més enllà del 14F, i considera que no acabarà fins que es guanyi “sostre, pa i treball per a tothom”, cosa que considera una qüestió de mera supervivència i no una utopia. Gabriel ha afegit que l’Estat “ha invertit molts recursos a fer una ofensiva diplomàtica per donar una determinada imatge de qualitat democràtica”, però ha demanat fixar-se en una altra realitat, en la de les persones que resisteixen i ha apel·lat a l’internacionalisme i la generositat.

Comentaris

  Anton 31/01/2021 2:15 pm
  Pensava que aquesta xiqueta a Suïssa, hauria alçat el nivell. No sé q fà però q canviï de feina perquè és igual de inútil..
  Napbuf 31/01/2021 12:05 pm
  L' Anna Gabriel, paradigma dels anticapitalistes, ha decidit anar a viure a Suissa, 'no hase falta desir nada mas'. No entenc res.
  RAMON A 31/01/2021 11:27 am
  per no gestionar miseries aneu a Alemania
  ton c. 31/01/2021 9:39 am
  el primer que haurieu de fer és posar ordre a casa vostra i no anar donant lliçons a tort i a dret a tothoma, i si no voleu entrar en c
  Xavier 30/01/2021 10:23 pm
  Dons si no voleu entrar al govern, per fer de debò que passin coses, jo no us votare.

Nou comentari