Fracassa la iniciativa de Cs per retirar el sou als diputats d'ERC i PDeCAT al Congrés

La Mesa s'oposa a la petició de la formació taronja, que criticava "les reiterades absències" dels diputats dels dos grups des del 20 de setembre
Albert Rivera
Albert Rivera | ACN

Ciutadans s'ha quedat sol defensat que els diputats d'ERC i PDeCAT s'han de quedar sense sou. La formació d'Albert Rivera havia dut una iniciativa a la Mesa del Congrés perquè considerava que els diputats dels dos grups estaven vulnerant el reglament des del 20 de setembre, quan van anunciar que alteraven la seva agenda parlamentària arran de les detencions i registres de seus del Govern per buscar informació sobre l'1-O. La presidenta de la cambra baixa, Ana Pastor, havia encarregat un informe jurídic per detectar si s'havia incomplert algun article del reglament de la cambra baixa. Aquest informe s'ha debatut a la Mesa aquest dimarts i cap grup ha donat suport a la iniciativa de Cs. "S'ha analitzat l'informe i s'ha decidit que no hi ha arguments per incoar un expedient perquè es constata que no hi ha res que vagi en contra del reglament", ha anunciat Pastor. El portaveu de Cs, Joan Carles Girauta, ha criticat que "al PP i al PSOE els sembla el més normal del món" l'actitud dels diputats sobiranistes. Per la seva banda, Carles Campuzano (PDeCAT) ha acusat Cs de "crear un clima irrespirable" al Congrés.

Comentaris
LUIS
El disfraz este de "ciudadanos" es en si ya un fracaso. Son unos primos de Rivera.
Cat2017
Si els fills de puta volessin, no veuriem mai el sol!!
Fora
els botiflers feixistes
Del-club
De fracàs en fracàs fins a la rebentada final el 21-D. Com deia aquell de la novel·la "Los cuernos de roldàn : "cagondiez camaradas me he corneado a mí mismo"
cara el sol
Son lo peor , si pudieran a los independentistas nos harian desaparecer, pero espero que su prepotencia se les acabe el dia 21.
xup
ostia el chico de los recados (se. Girauta) todavia existe?
Sisco
El odi a Catalunya no us deixa veura clar, però aixó algun dia es girará de costat, aneu amb compte.

envia el comentari