[FOTO] Un excombatent de la División Azul, a la manifestació ultra davant de l'ANC

Es tracta de Fernando Quintilla Manresa, que es barrejava amb Democracia Nacional i altres organitzacions feixistes a Barcelona
L'excombatent de la división Fernando Quintilla Manresa, a la manifestació ultra davant de l'ANC
L'excombatent de la división Fernando Quintilla Manresa, a la manifestació ultra davant de l'ANC | Jordi Borràs

Unes 500 persones es van manifestar divendres al vespre davant de la seu de l'ANC amb clams feixistes i contra la democràcia i l'independentisme. Amb representants de Democracia Nacional i altres entitats ultres com Somatemps, hi va haver moments de tensió, fins que es va agredir una persones per haver cridat independència. Entre els manifestants, l'excombatent de la División Azul Fernando Quintanilla Manresa. 

 
Comentaris
Inadaptado
Un excombatiente de la división azul en la manifestación. Ui, cuidao!! Lo dice el proetarra Jordi Borràs, y por eso, todos eran fascistas. Venga ya a tomar por saco!
Aquest senyor
és la viva imatge del futur que li queda a Espanya! Decadència!
CATALA
Un faxista mes, de tans que i viuen a la españa democratica, QUIN FASTIC DE PERSONAL ¡ ¡ ¡ ¡ VAL MES QUE MARCHEM ! ! !
Joanbq
Vindràn feixistes de les espanyes a fer merder. Això son les clavegueres del estat. Quin fàstic..
terrassenc
Ara ve quan els amics del Cañas ("os vamos a montar un Ulster. que os vais a cagar") miren de fer por. Els feixistes saben que en la República Catalana ho tindran francament malament. Se'ls hi acaba el temps i tindran que marxar a la monarquia espanyola veïna.
Ironía
No,eran hermanitas de la caridad...no te jode.(Ironia off) gran feina Jordi Borràs
Akira
Ho eren, nen. Solament cal sentir i veure el que vomitaven.
Franco
Todavía corre bilis por las venas del anciano, a ver si le da un patatús y se va al otro barrio!
Sobira
Les imatges d'una Espanya fosca i radical votem guanyem i marxem o proclamem la dui a Madrid hi ha molta bruiticia un estat feixista dins d Europa no tenen cap vergonya per una Catalunya sense espanya
Us recordo unionistes
Que els que van col·laborar amb les nazis sou vosaltres. Feu fàstic
jbarni
Per els seus fets/llenguatge s'els reconeixerà. Ja hem trobat un fascista que com no esta be assenyalar no ho fare, pero es que no cal
vISCA LA TERRA!
iNADAPTADO, VÉS A PASTAR FANG!!!!!! Si ets capaç de dir pro-etarra al periodista Jordi Borràs, tu seràs pro-imbècil cum laude. La realiat és el que hi ha, so la saps veure vés a l'oculista. Ets un manipulador.
Bacoretta
Deu ser molt vell o tindria molt pocs anys quant va anar-hi. Aquesta persona te mes de 90 anys, segur.
Jordi Estelada
Púrria feixista, no gaire pitjor que els governants de la caspanys que a més són lladres consumats.
Joan Jaume
Aquest sent nostàlgia per Franco i la neu de l'hivern de Rússia del 1943. I nosaltres mirem un futur amb llibertat i democràcia. No hi ha foto !
Espanya aliada de Hitler
17.000 feixistes espanyols a Rusia a defensar el nazisme i no es va fer cap judici contra ells. Despres els nazis som els catalans. Vergonya. Hem de marxar JA d'aquest Estat caduc
J.M.
Amb tots els respectes però aquest senyor sembla no saber on està, sembla deshubicat.
I Europa?
Anglaterra pagaba als generals franquistes per que fesin presió i no entresin a la II guerra mundial.
Oing!
Mireu l'avi de l'inadaptado.
Cat2017
Aquest rostre es el model perfecte per a definir l'estat modern espanyol. Un feixista en els darrers dies de la seva existencia.
Pau
Quedem-nos amb la seva cara.
Pau
No seria possible descobrir qui és l'Inadaptado? Penso que deu ser l'Iván. Ho dic perquè potser caldria fer-li una cara nova.
Divisionista
Un gran amor debe sentir en su corazón por su Patria, España, para con más de 90 años acudir a dar testimonio frente a los cobardes y mentirosos de ANC.
Divisionista
Para vuestra cultura, no fueron 17.000 voluntarios en la División Azul. Ruego más de 48.000 españoles (incluidos miles de buenos catalanes y por ello hemos españoles). A estos habría que unir a los voluntarios del Ejército Ito del Aire y de la Armada. Pero eso otro día majo.

envia el comentari