Forn va sol·licitar sortir de la presó per fer-se un tractament després de donar positiu en la prova de la tuberculina

La Fiscalia s'oposa a deixar-lo en llibertat i des d'Interior asseguren que no té cap malaltia
El conseller d'Interior, Joaquim Forn
El conseller d'Interior, Joaquim Forn | ACN

La defensa del conseller destituït Joaquim Forn –empresonat a Estremera des del 2 de novembre- va tornar a sol·licitar dilluns passat al Tribunal Suprem que el deixés en llibertat. A banda dels arguments defensats anteriorment, al·legava motius personals. Segons confirma el Departament d'Interior, el conseller destituït ha donat positiu en la prova de la tuberculina i, per això, el seu lletrat havia sol·licitat que pogués rebre un tractament antibiòtic fora de la presó. La Fiscalia, però, ja ha avançat que s'oposa a deixar-lo en llibertat, tot i que el jutge Pablo Llarena ha de dictar encara la interlocutòria on decideixi si li manté o no la mesura cautelar de la presó preventiva. Fonts del Departament d'Interior, però, han afirmat que Forn no pateix cap malaltia i que el test de la tuberculina ha revelat que ha tingut "algun contacte en la seva vida, possiblement de petit, amb el bacteri de la tuberculosi". Les mateixes fonts asseguren que "en cap cas" això significa que pateixi la malaltia i assegura que aquest extrem està "completament descartat" per les proves mèdiques a les que tots els interns estan sotmesos.


Des d'Interior apunten que hi ha un protocol establert que determina que si es detecta qualsevol incidència es pot procedir, si fos necessari, a hospitalitzar l'intern, evacuar-lo del centre penitenciari o a tractar-lo per un equip mèdic especialitzat. En el cas de Forn, però, al·leguen que no ha calgut posar en marxa cap d'aquests mecanismes ja que "l'intern no pateix cap malaltia". 
Comentaris
LUIS
Los tuberculosos y autenticos repugnanates son los criminales patrañoles que mantienen en prisión a 4 inocentes por razones de persecución politica. La tuberculosis está extendida entre una sociedad podrida como es la patrañola, compuesta de individuos que aprisionan incluso pegan violentamente a quienes no piensan como ellos, y en cambio la mayoría de ellos son capaces de matar a niños de 8 años y recrearse con los detalles en sus apestosas televisiones.
Segle XVI
Apa, espanyols, com us lluïu! Que mal p... que sou. Ni tan sols podeu tenir un pres en condicions? Encara esteu a l'España immortal del segle XVI. Crec que d'aquí poc veurem molts espanyols, jutges, fiscals, ministres declarant a la Justícia. Potser a la Justícia catalana? O a l'europea? No podem continuar units a aquesta España, pagant-els la festa. Per això el vau separar del Junqueras, oi?
Toni
Quen miente?que se aclare y dimita quien haya mentido el abogado o el ministeri del interior .con la salud no sé juega .
I
Sembla que les clavegueres de l'estat tenen molt mitjans per castigar als ostatges. Estiguem al'aguait. LLIBERTAT PRESOS POLITICS
fideli
Estremera, temptativa d'assassinat
Pobrecillo, cuando dió el golpe de estado estaba tan robusto.
La realidad es contundente, en las democrácias mundiales no tienen cabida los golpistas ; aunque estos lloriqueen haciéndose los enfermitos. Ya no cuela, el mundo conoce vuestra podredumbre étnicista y supremacista.
@ Toni
Tens raó,ambla salut no es juga, sempre que no siguin catalans, ( TOTS EL QUE VIVIM A CATALUNYA. SIGUIN D'ON SIGUIN),es juga i es fa mofa de la salut i la vida de les persones,recordem : "LES HE BOICOTEADO LA SANIDAD" (DE ALFONSO) no sols no va dimitir sino que el van "premiar" amb un altre carrec, 25 MEURS menys per la Sanitat a Catalunya ( MONTORO) I encara ho va dir sonrient ,el resultat? 12.000 operacions que no es podran fer.UNA MOSTRA D'ODI MONUMENTAL ENVERS NOSALTRES¡¡ ES DELICTE ¡¡

envia el comentari