El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Forn carrega contra les “picabaralles” de l’independentisme
  • CA

L’exconseller d’Interior Joaquim Forn ha carregat aquest dilluns contra les “picabaralles” de l’independentisme i ha defensat el diàleg amb l’Estat espanyol per resoldre el conflicte entre Catalunya i Espanya. “Jo puc aguantar estar a la presó si veig cap a on anem, si veig un full de ruta ferm; però quan tothom va per la seva banda decep molt“, ha afirmat en una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio.

En aquest sentit, ha demanat “relleus” als partits independentistes per superar la divisió: “Algunes persones s’han d’apartar i deixar respirar perquè altres agafin el relleu”. L’exconseller ha argumentat que “és difícil arribar a determinats acords necessaris si es carrega amb massa motxilles i compromisos”.

Forn ha compartit la seva “satisfacció” pel fet que Josep Lluís Trapero fos absolt. “No he parlat amb Trapero, crec que hem d’esperar“, ha dit a més d’insistir que està “molt content” que l’hagin restituït.

D’altra banda Forn ha defensat que el president de JxCat, Carles Puigdemont, sigui el cap de llista del partit a les eleccions del 14-F. També s’ha mostrat “content” que la portaveu de Junts al Congrés, Laura Borràs, sigui la candidata presidenciable.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa