La fórmula de l’ANC per alliberar els presos perquè "no es pot esperar a Estrasburg"

Paluzie demana a afanyar-se a fer la independència
La presó de Lledoners
La presó de Lledoners | Q.S

 

El judici dels líders independentistes i dels presos polítics o les eleccions municipals bé podria ser una nova finestra d’oportunitat per fer efectiva la República. Aquesta és la idea que ha plantejat la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzié, en un debat celebrat aquesta tarda amb Marcel Mauri i Pilar Rahola a la Universitat Catalana d’Estiu, a Prada (El Conflent). 

 

 

Una “oportunitat” que cal aprofitar perquè “no es pot esperar a fer la independència set o vuit anys les decisions del Tribunal d’Estrasburg sobre les condemnes”. Per tant, Paluzie ha indicat que cal afanyar-se a fer efectiva la República perquè “aleshores l’única autoritat competent sobre el territori els haurà d’alliberar”, en referència a la Generalitat. 

 

De fet, en el debat els representants de les entitats han donat per fet que hi haurà judici i condemnes. Tampoc no albiren cap esperança en què la Fiscal General de l'Estat retiri les acusacions abans d'iniciar la vista oral del judici.

 

 

 Comentaris
manel
Dons vinga, que ja fem tard, fem efectiva la republica de una P vegada..
Con el debido respeto
"Encontrar ventanas de oportunidad para hacer efectiva la república" no parece un procedimiento especialmente expeditivo para liberar a nadie. Y debatir con la Sra Rahola tampoco ayuda gran cosa. ¿Tan dificil es abrir una celda?
Isma
I què espera el Chistorra per fer-ho? No és el president de la Generalitat? Ell teu les claus de la presso i si no els allibera és que no teu prou pebrots per fer-ho. Molt bla,bla,bla molta xerrameca de que si atacarem però a la hora de la veritat, Res de res. Per què sap que si ho fa, en comptes de tenir les claus de la pressó, serà el proper hoste. I es que, a més de racista, supremacista y fanàtic, el Chistorra és un covard.
kiko
Si tenim als unionistes nerviosos es bona senyal, com a exemple un tal Isma que té el seu escrit ple de faltes ortografiques i castellanismes, se´l veu molt emprenyat amb el nostre President doncs sap que esta treballant per la República i no per al seu Felipe el traficant d´armes. El dia que els unionistes no treguin escuma per la boca tindrem un problema, de moment anem bé.
juangonzalez
al final acercarlos a cárceles catalanas va a ser un acierto para el españolismo...por qué no los suelta Torra?
Prou
Per isma. Trollin espabilao.. tu tienes las llavis de tu casa pero la muhee,no te deja salir cuando quieres.
Grandes soluciones de la ANC
Conseguir la in-inda-indapandanchi-a para liberar a los presos es tan realista y efectivo como que Pilar Rahola contacte con el planeta Raticulín y que se encarguen ellos de los presos y de la in-inda-indapandanchi-a a cambio de una paella.
2018
El reino de España agradece el pago de vuestros impuestos!! nos vemos el año que viene!!
Neus
República ja hem d'alliberar els presos polítics i poder tornar els exiliats, fora la puta espanya
Rely
Doncs ERC està tota convençuda i resignada a anys de presó. i menystenen la internacionalització qie ha aconseguit els exiliats a Brusel.les.
E.M.H
El dia que explquin clarament com neutraltzaran la G.C, la PN i l' Exercit, a mes de la Judicatura, em creure que la implantacio de la Republica va de veritat. Les explicacions de la Sra. Paluzi son una ofensa a la inteligencia dels catalans. No soc d'esquerres pero els unics que son coherents son els de la Cup

envia el comentari