Forcadell: "El futur de Catalunya és nostre i no depèn de cap tribunal"

L'escriptora Liz Castro presenta el llibre 'Molts granets de sorra' a l'IEC, acompanyada de la presidenta del Parlament
Liz Castro, Carme Forcadell i Arturo Puente, al pati de l'IEC | B.V.

 

La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha reivindicat que la culminació del procés sobiranista depèn de la ciutadania de Catalunya. En la presentació del nou llibre de l'escriptora Liz Castro, Molts granets de sorra, Forcadell ha assegurat que el futur del país serà com vulgui la seva gent: "Només dependrà de nosaltres, i no de cap tribunal". "El futur és nostre, està a les nostres mans", ha afegit.

 

En la presentació del llibre, Forcadell també ha tingut paraules per a tota la gent "que ja no és entre nosaltres", i ha tingut unes paraules de record per a Muriel Casals: "Ella també va contribuir en aquest procés, i m’agradaria que la tinguéssim present", ha dit una Forcadell molt emocionada.


 

Durant la seva intervenció, Castro ha afirmat que "estem guanyant" i que cal mantenir la força per a culminar el procés sobiranista. La també membre del Secretariat Nacional de l'ANC ha insistit en l'aposta pel referèndum, i ha reiterat que "no volem assaltar el Parlament, sinó convèncer els polítics a fer aquest paper". 

  

 

 

Públic de luxe en la presentació de 'Molts granets de sorra', el nou llibre de Liz Castro | B.V.

 

En aquest sentit, Castro ha volgut destacar tota la feina feta fins ara -i que es recull en la seva obra-, i ha posat en valor que "tenim un president que crida “independència” als escenaris davant del públic, i això és fantàstic", en referència a Carles Puigdemont, que va assistir aquest diumenge a la mobilització de la Diada.

 

L'obra de Castro presenta tot d'exemples de persones que han contribuït a un projecte molt gran amb aportacions individuals de tota mena, "i que formen part íntegra de la solució". "Milions de catalans han participat de moltes maneres en la seva lluita col·lectiva per la independència d’Espanya", tal i com explica l'escriptora.

 

L'acte ha comptat amb la presència d'unes 200 persones, entre les quals hi havia Eduardo Reyes (JxSí), Gabriel Rufián (ERC), Jordi Sànchez (ANC), Roger Heredia (Banc d’ADN), Antonio Baños (periodista i exdiputat de la CUP), Santi Vidal (jutge i senador d’ERC), Germà Bel (JxSí), Toni Castellà (Demòcrates), Jaume Asens (tinent d’alcaldia de BComú).
Comentaris
Doncs a veure si és veritat
A qué esperen? Que ja tardem.
Fins quan?
El poble ja ha guanyat. Ara cal que els politics segueixin mantllevant-nos el somni.
La ciutadania ja fa cinc anys que ho esta demanan i estem alla mateix D.U .I ja

envia el comentari