Foment reclama “diàleg” per “tornar a la normalitat política” en el primer acte que reuneix Aragonès i Pedro Sánchez

La patronal celebra la presència dels dos presidents com un "missatge molt potent de tranquil·litat" per a la societat

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha reclamat al Govern i a l’executiu espanyol “diàleg” per “tornar a la normalitat política“. La patronal ha condecorat aquest dilluns l’editor Javier Godó en el marc del 250 aniversari de la confederació. A l’acte hi ha assistit el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, que han coincidit per primer cop després del nomenament d’Aragonès com a president del Govern.

Sánchez Llibre ha celebrat la presència dels “màxims dirigents” de les administracions catalanes i espanyoles com un “missatge molt potent” de tranquil·litat per a la societat i els ha animat a “aprofundir en les complicitats” perquè el resultat final sigui un “èxit”. “Això pot contribuir a generar més confiança entre els agents econòmics i socials per posar tota la nostra energia a dissenyar un full de ruta solvent des de la perspectiva econòmica que permeti afrontar amb èxit la transformació econòmica i evitar una crisi social que obri una bretxa en la cohesió”, ha assegurat.

Comentaris

  uno que vive en Tabarnia 07/06/2021 3:33 pm
  ha parlat el llepaculs oficial de regne, el segon el gepetes del panfleto de la vanguardia
  Sempre contra tot el que sigui català 07/06/2021 1:39 pm
  Com que els feixistes ja s'han sortit amb la seva, ara ... a treballar, pagar, i callar!
  fideli 07/06/2021 1:28 pm
  aneu a la merda, traïdors.
  baldiret 07/06/2021 1:25 pm
  Comença la cagarel-la. (Mot usat en l’expressió col·loquial fer cagarel·la: fer broma, fer el ridícul. Rodamots)
  Ramon 07/06/2021 1:24 pm
  Godós, fainés i cavistes, l'empresariat més botifler en ple, com sempre fent costat als sociates (i a llurs palanganers eventuals o fixos). Però Jordi Pujol era "encaixista" i no va proclamar la independència els anys 80 perquè no va voler i mira que hauria set senzill, sí. Repasses cronològicament el relat d'ERC d'ençà que la màfia sociata va abduir-los i no és de sainet, no. És d'esperpent.
  gerard de sarrià 07/06/2021 1:20 pm
  La normalitat es que et fotin 50 mili0ons d'euros cada dia, que voslatres estigueu ben tranquilets amb els vostres xollos, que de tant en tants vagin espigolan catalans per jutjarlos...
  Ramon 07/06/2021 1:11 pm
  Com que "Duran, fot el camp!", eh, ERC?
  borinot 07/06/2021 1:04 pm
  diàleg sempre. Ara digues les coses clares, tu només tens interessos econòmics, omplir-t'he les butxaques, quedar be amb partidos politicos nacionalistas españolas, amb empreses unionistas españaolas. Però mai mai mai, tens interessos pel poble català. Que ja et coneixem jose sanchez libre, fals català i molt espanyolista
  X2 07/06/2021 1:01 pm
  Però aquest paio ,sap on viu? O es un botifler habitual
  Ramon 07/06/2021 12:59 pm
  TRAÏDORS! RENEGATS! VENUTS! REPUBLICANS! COSCUBIELES!

Nou comentari