Foment demana el suport dels sindicats a favor de l’ampliació de l’aeroport

La patronal reclama als governs espanyol i català reprendre la negociació "urgentment"

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha demanat a CCOO i UGT el seu “suport, influència i contribució” per “recuperar” l’acord a favor de l’ampliació de l’Aeroport de Barcelona – El Prat. La patronal també està contactant amb les entitats promotores de l’acte ‘Sí a l’ampliació de l’aeroport’, celebrat el passat 2 de juny a ESADE, per demanar-los que despleguin “tota la pressió necessària per redreçar la situació”.

Així mateix, la confederació ha reclamat als governs espanyol i català “no llençar la tovallola” i reprendre “urgentment” la negociació per aprovar el pla d’inversions. “Si realment hi ha voluntat política, encara hi som a temps. Diàleg, negociació i pacte”, ha manifestat Sánchez Llibre.

Comentaris

  uno que vive en Tabarnia 12/09/2021 3:58 pm
  el criadet de Ñ, demana presionar per l,aeroport, i tambe que els sous baixin encara mes, la proxima el dret de pernada?
   Tothom ho entén 12/09/2021 8:18 pm
   Junts-per-no-se-sap-què es l'únic que ha volgut l'ampliació des del primer dia, ERC només si no es destrueix la ricarda. També que els sous baixin interessa molt més als neoconservadors corruptgents que als catalans.
  Fartmac 13/09/2021 12:39 am
  No volem ni aeroports ni franquistas de foment i de psoe/psc ni su satélite COlau's ni pollos...volem INDEPENDÈNCIA.

Nou comentari