Foment deixa entreveure nous retards en les obres de la variant de Vallirana

Assegura que els treballs avancen "al màxim ritme" però evita fixar una data
Fos túnels de la variant de l'N-340 a Vallirana, amb el primer d'ells acabat de perforar | ACN

Foment no garanteix que les obres de la variant de l'N-340 a Vallirana, que es van reprendre el novembre de 2014, estiguin enllestides aquest any com estava previst. En una reunió mantinguda aquest divendres a Madrid,representants del ministeri han informat a l'alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, que les obres avancen "al màxim ritme" que tècnicament es possible, però han evitat fixar un calendari de finalització. Manuel Miño, secretari general d'Infraestructures, ha destacat que s'esmerçaran tots els recursos econòmics necessaris tot i puntualitzar "que el ritme de les obres no depèn de la disponibilitat econòmica". Aquí, Niño ha afirmat que el 2016 es va certificar obra per 25,5 milions d’euros, 7 més dels que estaven pressupostats.


Els representants de Foment han afirmat que "cal diferenciar l’execució tècnica de l’obra i el pressupost", ja que en tractar-se d’un projecte antic ha d’adaptar-se a les actuals normatives de seguretat, millores tècniques, increment de l’IVA i penalitzacions per l’endarreriment de l’obra iniciada el 2004, entre d'altres aspectes. 

 

Pel que fa a l’estat actual de les obres, s’ha informat que s’està preparant el modificat del projecte per encabir les millores tècniques relatives a l’enllumenat, seguretat i la passarel·la de connexió entre la Llibra i l’IES Vall d’Arús. Una modificació que Foment s'ha compromès a fer arribar al consistori tant bon punt estigui enllestida. 

Comentaris
Que se note el efecto sin que se advierta el cuidado
Nooo, no pot ser ... No m'ho hauria imaginat mai!!!
Espanyistan
Es un insult als ciutadans. 40 Anys per fer una variant i encara ni té data de finalització. Això si, per arreglar carreteres a madrid o andalusia no hi ha problema.
Cartanya
Si igual que tambe avisan que aquest estiu, tindrem problemes per presentar els passaports a la Policia Espanyola en l`aeroport, per que sembla que no hi seran, be ni haurà un per complir amb l`expedient. Ara a Madrid segurament en sobraran.
La pura veritat.
Ya que quieren irse "putealos" todo lo que puedas, para que se acuerden bien de nosotros. I encima ahorraremos dinero.
Una cosa
Que opinen al respecte els garrulos unionistes border line del cinturó industrial i sobre tot del baix llobregat.
Roger
Quan estudiava a Barcelona feia servir la N-340 molts divendres per tornar a Tarragona i aquesta variant ja estava en obres (creuar Vallirana era un infern perquè hi ha moltíssim trànsit). Vaig acabar la carrera l'any 1997, fa vint anys. I encara no està acabada i no saben quan ho estarà. Si és incompetència que pleguin tots els del Ministerio, però jo em penso que és una altra cosa, jo em penso que ho fan expressament.

envia el comentari