Fiscals del Suprem viatgen a Barcelona per buscar proves contra el Govern i els 'Jordis'

Javier Zaragoza i Fidel Cadena es reuneixen amb col·legues de la fiscalia de Catalunya i també revisen les investigacions del jutjat 13 de Barcelona
Façana del Tribunal Suprem, on declara Francesc Homs
Façana del Tribunal Suprem, on declara Francesc Homs | Gemma Aguilera

Els fiscals del Tribunal Suprem Javier Zaragoza i Fidel Cadena han viatjat a Barcelona per reunir-se amb col·legues de la fiscalia de Catalunya per obtenir indicis i proves en relació a la causa obert al Suprem contra el Govern, la Mesa del Parlament i els líders d'ANC i Òmnium. Tots dos van ser presents als interrogatoris a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i els membres sobiranistes de la Mesa. La reunió es va produir fa uns dies a la capital catalana i fonts de la fiscalia confirmen que l'objectiu és, doncs, incorporar noves dades a la investigació que instrueix el magistrat Pablo Llarena. A més, durant la seva estada a Barcelona, també van revisar la documentació de la causa oberta al Jutjat número 13 de Barcelona. Aquest és el jutjat investiga els preparatius del referèndum i, entre d'altres, va ser el que va ordenar els registres i les detencions del passat 20 i 21 de setembre a Barcelona.





Comentaris
magrab
Per buscar proves? És que no en tenen? Hi ha un terme anglés "fishing expedition" (tanteo de terreno) per una mala pràctica legal en un cas feble: "1: an inquiry (as by the use of discovery) that is unnecessarily extensive or unrelated to the lawsuit. 2: an investigation that does not stick to a stated objective but hopes to uncover incriminating or newsworthy evidence."
Karlus
Ja en tenim prou de feixistes, no cal que en vinguin més
Elisa
perquè es prenen la molèstia? sempre les poden inventar, es el seu sistema...
Fart de fachas
I encara se extranyan de que volem anarnos de aquesta gente.
cartanya
Així, podran estrenar las noves targetes Black, que els han donat.
Llurenu
No es podrien dedicar a cercar els ordinadors destruïts pels amics del Marianu amb el llistat dels receptors dels sobres? Quina colla de papanates!

envia el comentari