La Fiscalia ha decidit finalment que no recorrerà la sentència absolutòria del Major dels Mossos d’Esquadra, Josep Lluís Trapero. Ho fa per la dificultat d’apel·lar-la. Segons ha comunicat la fiscalia de l’Audiència Nacional, “després d’un estudi serè, ponderat i rigorós de la sentència i el seu vot particular, i d’acord amb els estàndards actuals, ha decidit no recórrer-la a causa de les limitacions legals que actualment regeixen el recurs d’apel·lació contra sentències absolutòries i que ens condueixen a entendre la impossibilitat que interposat recurs, aquest pogués prosperar”.

En aquest sentit, la Fiscalia conclou que la resolució no permet cap via ni cap vici o defecte que obrir la possiblitat d’impugnació que demani la seva nulitat, revocació o modificació, que comportaria fins i tot, la repetició del judici. Així consideren la “nul·la possibilitat” de “prosperabilitat” del recurs. 

 

El ministeri públic  també ha “volgutdestacar el rigor i la qualitat tècnica tant de la sentència com del vot particular que no són, sinó, la culminació d’un procés en què el respecte dels drets fonamentals i processals de totes les parts constitueixen la pedra angular del nostre sistema”. La fiscalia aprofita també per “agrair la professionalitat, respecte i rigor de tots els participants en aquest judici”.

 

 

 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Doctor Strangelove a octubre 28, 2020 | 11:07
    Doctor Strangelove octubre 28, 2020 | 11:07
    Tacito Tricornio i de los Lobos restaran sense feina,doc ?
  2. Icona del comentari de: Ehem! a octubre 28, 2020 | 12:10
    Ehem! octubre 28, 2020 | 12:10
    A qui s'ha de "recorrer", judicialment en un estat democràtic, és a Espejo, Tacito i los Lobos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa