La Fiscalia investiga els Mossos per no aturar els CDR

Considera que el cos policial no va actuar perquè els Comitès de Defensa de la República no aixequessin peatges i tallessin l'AP-7
Aixecament de peatges dut a terme pels CDR
Aixecament de peatges dut a terme pels CDR | CDR Gòtic-Raval (Twitter)

La Fiscalia ha obert aquest dimarts una investigació contra els Mossos d'Esquadra per una presumpta inacció per part del cos policial davant l'aixecament de peatges i el tall de l'AP-7 per part dels CDR.

 

Hi haurà ampliació.Comentaris
cavaller negre
Que els mossos investiguin aquesta rabiosa fiscalia, aviam que troben al darrera...........ODI, MANIPULACIÓ a tot el que sigui CATALÀ.
Carles BCN
Quan es van obrir els peatges durant la Setmana Santa la fiscalia va investigar al ministre Zoido ? I quan aquest estiu els taxis van col·lapsar el centre de Madrid es va aplicar el 155 a la Comunitat de Madrid ?
X*2
Perquè no tanquen això de la fiscalia. Jo considero que el mossos van negociar amb els CDR i van pactar la retirada, SENSE FOTRE CAP COP DE PORRA COM FAN ELS SALVATGES AMB UNIFORMES ESPANYOLS
JordiP
Recurso de agravio comparativo. Immediatament. Actuacions (no actuacions) de les FFCCSE a Madrit amb tall de La Castellana i manifa Uber/Cabify. Immediat.
jg
ya ha dicho la artadi que en los mossos prima la mediación y el dialogo...
La fiscalia borbonica franquista , ni cas Marxem ja de tanta injusticia i d,un país merdós
fideli
Fiscalia: al servei dels interesos privats de la màfia española...quan s'ha tocat ls butxaca del Florentino, causa nazional...
cartanya
Investigar, per deixar passar sense pagar uns quants cent de cotxes?. Per que no investiguem, per que unes autopistes a Madrid, després de ser comprades (amb diners de tots), per la fallida de la concesionaria, ara a sobre, als qui passin els hi faran una rebaixa del trenta per cents. Deu ser per que tenen accions de ACS, i no volen que baixin, al preu que sigui.
Sensibilidad subjetiva
Los peajes abiertos molestan más al PSOE que las cabezas abiertas del 1-O.
Jpsep el rebel
Constitució neofranquista = fiscalia neofranquista. Prova ; a França això no passa.
La indecència
amb gestualitat inclosa amb que Garcia Farreras va explicar el tema, era, pels que hem viscut els fets, una aberració. Com s'atrevia? Qui li paga la prostitució periodística per corrompre la dignitat professional fins aaquests extrems? Ah, ja sé! Els mateixos que van pagar la portada de La Vanguardia (de les vaques voladores) i els que tenen als Comuns Colauers agafats pels collons (deute bancari). Tanta brutícia no els pot sortir bé. El diable fa l'olla però no sap fer la tapadora..

envia el comentari