La Fiscalia General de l'Estat sosté que parlar de "presos polítics s'allunya de la realitat"

El Ministeri Públic remarca que "mai ha perseguit manifestacions polítiques sinó conductes delictives"
La seu de la Fiscalia General de l'Estat, al carrer Fortuny de Madrid
La seu de la Fiscalia General de l'Estat, al carrer Fortuny de Madrid | ACN

La Fiscalia General de l'Estat ha considerat que parlar de "presos polítics", com va fer el president del Parlament, Roger Torrent, "s''allunya de la realitat" perquè "és una figura incompatible amb la nostra democràcia" que "no pot ser acceptada". El Ministeri Públic ha reaccionat aquest dissabte a les declaracions que Torrent va fer durant un acte a l'ICAB a través d'un comunicat en el qual ha subratllat que "mai ha perseguit manifestacions polítiques sinó conductes delictives presumptament comeses per persones que, pel seu càrrec públic, haurien d'haver respectat la legalitat en l'exercici de les seves responsabilitats". En aquest sentit, ha assegurat que "els diversos procediments oberts en diverses instàncies judicials que afecten responsables públics catalans, i que es materialitzaran en les corresponents resolucions, s'estan desenvolupant amb el màxim respecte i garanties processals de tots els investigats".

 

En el comunicat, la Fiscalia General ha afirmat que "Espanya és Estat de Dret en el qual es respecten les garanties de tots els ciutadans". A més, ha subratllat que "actua conforme amb el principi de legalitat salvaguardant sempre el dret de defensa de les persones incurses en les diferents causes".

 

  

  

Finalment, el Ministeri Públic ha reiterat el seu "reconeixement i suport als fiscals de Catalunya per la feina que estan fent".

 Comentaris
Fart de fachas
La "nostra democracia" es incompleta, prostituida per els polítics i amanerada per la judicatura, en resúm una perla falsa.
feixistes españols
Anna
Según Gobbels:una mentira repetida adecuadamente mil veces ...se convierte en una verdad.segun el Gobierno y fiscalía : en España no hay presos políticos en España no hay presos políticos en España no hay presos políticos ...
Elisa
La fiscalia general del estat es el gos faldè del partit mes corrupte de Europa!
El choque de trenes era esto
¿De qué os quejáis ahora, secesionistas?. El tren del estado ha arrollado al tren chu-chu indepe. Y esto es sólo el comienzo.
Anna
Según Gobbels:una mentira repetida adecuadamente mil veces ...se convierte en una verdad.segun el Gobierno y fiscalía : en España no hay presos políticos en España no hay presos políticos en España no hay presos políticos ...
XX
Sí sí, i "España es una democracia consolidada" i bla bla bla....
Impresentables
La poca vergonya i el cinisme no té fons. LLIBERTAT ELS PRESOS POLITICS
Pac
La fiscalia està al servei del estat corrupte.
Ona
Democracia "franquista"
Pepe
Espanya és Estat de Dret en el qual es respecten les garanties de tots els ciutadans?
Nada más gobbeliano que el secesionismo
Según Gobbels: una mentira repetida adecuadamente mil veces ...se convierte en una verdad. Según el secesionismo catalanet: en España hay presos políticos, en España hay presos políticos, en España hay presos políticos ...
Vilatá
Si el jutge Llarena mante a la presó els Jordis, Junqueras i Forn, es per mantindre la seva ideologia, i poden reincidir. Per tant no són presos politics, són "presos de ideologia politica", te collons que encara ho negui algú que si són PRESOS POLITICS
Ramon
Els Jordis són presos polítics des de qualsevol punt de vista. Sense matisacions. Els Jordis són presos polítics i punt. L'empresonament dels Jordis i la imputació pel 9N són un escàndol fins i tot dins el marc vigent.
Picafort
La mentida política institucional d'estil trumpista, amb la diferència que allà funcionen els mitjans de comunicació amb independència.
LLIBERTAT PRESOS POLÍTICS JA.
Elisa
para el de choque de trenes...ets un altra troll pagat amb fons reservats? perquè aquí la teva opinió no pinta rés!
Karlus
La fiscalia aquesta , si que està lluny de la democràcia, aquests paios estan ancorats en el temps de la inquisició. "Coño, hay que evolucionar, si no os moris , pero ,coño moriros de una vez i no jodais más"
Karlus
Espanya és una merda feixista

envia el comentari