La Fiscalia demana una tercera euroordre contra els exiliats

Malestar al poder judicial per la decisió de Bèlgica

La Fiscalia del Tribunal Suprem ha demanat al magistrat instructor de l'1-O del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, que tramiti una tercera euroordre per extraditar els consellers exiliats a Bèlgica, Lluís Puig, Meritxell Serret i Toni Comín. Una reacció previsible després de la bufetada d'ahir de la justícia belga desestimant detenir-los i lliurar-los a Espanya per "irregularitats" en l'euroordre expedida pel Suprem. 

 

La petició a Llarena es realitza tot i que el Ministeri Públic entèn que l'ordre de processament constitueix títol judicial suficient per fonamentar l'emissió de l'ordre europea de detenció i lliurament dels tres consellers. De fet, considera que es compleixe plenament les exigències previstes en la Decisió Marc que regeix la tramitació de les euroordres.


 

Més informació en breu
Comentaris
Pepe
Estan acostumats a fer-lo a la seva bola i quan topen amb la justícia de estats democràtics doncs. . . .
Clar claro
El gobierno corrupto apañol podría abrir un ministerio de eurordenes y estar lanzando eurordenes todo el p... dia y así, mientras españa se va a la ruina podemos seguir cantando: yo zoi apaño apaño apaño....a la cárcel con los franquistas...
Karlus
Quina misèria de gentussa
ESPERPÈNTIC
Un atre cop , ,l'euroridicul està en marxa
Euphoria
Lo que le tendria que pedir de verdad la Fiscalía al Tribunal Supremo, en lo que de verdad tendrian que presionar sería en que el juez contructor se presentase a Eurovisión 2019.
Català a Mallorca
Llarena, si fas aquests tercera euroordre pensa-hi en posar la data ben posada, el teu nom a l,encapçalamemt i a bolígraf eh?! No ho fecis a llapis que no té validesa...ah i en anglès com a mínim que la darrera comunicació internacional la vàreu enviar en espanyol i us penseu que encara és la llengua d l,imperi on no es posa el sol....feu el ridícul d,una manera estrepitosa, això sí que és marca espanya 100%!!!!
Marxem ja si us plau , mai més vull que amb relacionin amb caspanya , no vull estar amb lladres,mafiosos ,corrruptes,i dictadors.
marbosch
Els convendrà comprar una máquina d'aquelles que feiem servir a la clandestinaitat, un "ciclostil" i fer les ordres en gran tirada, a veure si inundant els jutjats europeus de paperassa algú els fa cas.
EFG
Agafem les crispetes i seiem al sofà a veure com segueix el culebró "la fiscalia afinadora"

envia el comentari