Fiscalia demana que Albert Batlle i Ferran López testifiquin en el judici contra Trapero

També sol·licita que declarin com a testimonis membres de la cúpula dels Mossos, Pérez de los Cobos i diversos responsables de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional
Josep Lluís Trapero sortint de l'Audiència Nacional
Josep Lluís Trapero sortint de l'Audiència Nacional | ACN

La Fiscalia de l'Audiència Nacional ha demanat que declarin com a testimonis durant el judici contra el major dels Mossos d'Esquadra, Josep Lluís Trapero, l'exdirector general de la policia catalana Albert Batlle i l'excomissari en cap del cos Ferran López, que va substituir Trapero al capdavant dels Mossos durant l'aplicació del 155. També sol·licita que declarin diversos alts comandaments dels Mossos, així com de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional, i el coronel Diego Pérez de los Cobos, que va coordinar l'actuació policial l'1-O.

 

En l'escrit d'acusació consten les desenes de testimonis que la fiscalia vol que declarin, així com els nombrosos informes policials i judicials sobre l'actuació dels Mossos abans, durant i després del referèndum, però sobretot els dies 20 de setembre i 1 d'octubre.Ttambé demana que es puguin visionar diversos vídeos i fotografies dels fets enjudiciats. Entre els informes que s'aporten i sobre els quals declararan els seus autors, destaquen els del 20 de setembre a la Conselleria d'Economia, sobre la sostracció d'objectes als cotxes de la Guàrdia Civil aquell dia, l'anàlisi de correus electrònics, trucades, comunicacions i àudios, la identificació dels Mossos d'Esquadra que van vigilar les forces de seguretat de l'estat durant l'1-O, la secretària judicial que va intervenir a Economia, i l'informe sobre els documents que els Mossos volien incinerar a finals d'octubre, entre molts altres.

Comentaris
caesar
la locura del estado español no tiene limites, y enloquecidos , dirigen el régimen del 78 hacia el barranco.
fideli
jotambévulltestificar
Pep
La única solució per a Catalunya és que els partits polítics i el poble facin pinya per plantar cara a aquest estat totalitari i crear una crisi institucional-econòmica en la que Europa es vegi obligada a intervenir, pel seu propi interès. D'altre manera estem perduts.
0 - 3
Avui a les 20:45 el Barça ha d'assolir la victoria al camp de Vallecas !! serem campions !!
Vicenç Ramoneda
Carmen Calvo diu: "el presidente del Gobierno nunca ha dicho que haya un delito de rebelión en Cataluña" i un periodista li "recorda" que Sánchez digué que sí existia, el passat maig, i la vicepresidenta li contesta "por entonces no era presidente del Gobierno. https://bit.ly/2D1dNlg
Pep de la Vila
Això de qje testifiquin alguns dels que es van dedicar a repartí hòsties ja es delirant. Amés ,aportaran els informes falsos i manipulats fets per " las fuerzas del orden " apañoles ,resumint : CREDIBILITAT ZERO !! Estigues alerta Europa , la farsa està servida .

envia el comentari