La fiscal general espanyola espera la resolució sobre Puigdemont per estudiar-la

"Només tenim informació de la premsa. De moment no podem dir més", afirma María José Segarra
María José Segarra
María José Segarra | EUROPA PRESS

La fiscal general de l'Estat, María José Segarra, ha indicat aquest dijous que encara no té "coneixement oficial" de la resolució del tribunal de la regió alemanya de Schleswig-Holstein autoritzant l'entrega de Carles Puigdemont només per malversació i no per rebel·lió, per la qual cosa ha dit que quan la rebi l'estudiarà.

 

"Encara no tenim coneixement oficial de la resolució i el text caldrà estudiar-lo. Només tenim informació de la premsa. De moment no podem dir més. Una vegada que analitzem la resolució, ja els direm", ha manifestat Segarra als mitjans de comunicació a la seva arribada a l'homenatge al seu antecessor en el càrrec, Julián Sánchez Melgar, en un hotel de Madrid.


La fiscal general ha aprofitat l'ocasió per agrair la "col·laboració important" prestada pel Ministeri Públic alemany en el cas de Puigdemont, al mateix temps que ha reivindicat la "importància dels mecanismes de cooperació internacional". "La Fiscalia seguirà donant suport i creient en els mecanismes de cooperació i confiança mútues i seguirem treballant en aquest sentit", ha garantit.
Comentaris
Llibertat, ja, de un cop.!
Que caray espera, Llibertat pressos polítics, ja. I amnistia per els polítics exilats!!*!!
XX
No cal que estudiis res, ja t'ho han dit ben clar, la justicia espanyola és una merda i els seus jutges encare més
Espanya La vergonya d,Europa ,país mafiós,dictador i corrupte
Caspanya país secuestrat pel franquisme i borbo
Jordi Comasobirana
Europa comença al Matarranya ; més enllà del Matarranya hi tenim un país subdesenvolupat, ple de bàrbars, toreros i xoriços.
pere
Hi ha gent innocent a la presó, i la Ana Maria en una festa-homenatge al seu antecessor, en un hotel de Madrid. Qui ho paga això ? Mare de deu senyor ! Tenim pressa ! Ja és hora que la JUSTÍCIA, la de veritat, castigui aquesta gent. Nosaltres només podem esperar i recolzar els que pateixen. Personalment, estic a les ordres de les nostres autoritats de la República. Continuem sense violència i guanyarem.

envia el comentari