Fernández (PPC) demana destituir "immediatament" Torra

El líder del PPC creu que el president de la Generalitat "busca la insurrecció col·lectiva al carrer per aconseguir la intervenció internacional"
El president del PPC, Alejandro Fernández
El president del PPC, Alejandro Fernández | ACN

El president del PPC, Alejandro Fernández, ha demanat destituir "immediatament" amb una moció de censura o l'aplicació del 155 al president de la Generalitat, Quim Torra. En un esmorzar informatiu de 'Fòrum Europa. Tribuna Catalunya', el popular ha assegurat que Torra "busca la insurrecció col·lectiva amb milers de persones al carrer per provocar un conflicte i per aconseguir la intervenció internacional". "Ell pensa que estem als Balcans els anys 90, que Espanya és una dictadura i que hi haurà una intervenció", ha argumentat. Per això, ha afirmat que recolzaria una hipotètica moció de censura impulsada per Cs i ha emplaçat el PSC a sumar-s'hi. També ha apostat per un projecte polític de centre dreta "potent" a Catalunya que pugui fer front "al verí del 'nacional-populisme'".Comentaris
Doña Refajos
Barceluñññññoooooooooo..... passsaaaaaaaaaa pa dentrooooooooo .....
Espana fora de la UE, ja!
El 155 estableix que es poden destituir presidents democràticament elegits, entre moltes altres barbaritats????? Ho he buscat i rebuscat i no ho he sabut trobar. Ni he trobat cap normativa que desenvolupi aquest article per no crear indefensió. Ni un reglament ... En fi ....Explica'ns en què et bases per concloure que la Reconsagrada Bíblia dels Nyols de 1978 (Fuero de los Pañoes v.2) diu això. Sou uns bàrbars. Feu i desfeu les vostres lleis com us surt dels ous. Sou la vergonya d'Europa.
rd350
ridicul individu, fa encara mes pena que el flabiol, que ja es dir...
Roger
Aquest Fernàndez.... Quin home més moderat... Només a demanat la destitució.... Encara no ha demanat l'afusellament.
JAC
PPC: misserables colpistes
republica
aquest fernandez és un cínic, peperu, franquista, anti demòcrata, a de bramar perquè 4 diputats no representen a ningú
jmss
Sense la barba, sembla el (caudillo) amb formol.
X*2
Fora aquest feixista fastigòs
me suena
no actuaba este junto a Esteso en alguna película. haciendo de legionario con la cabra ?. lo digo en serio.
FSC
A este solo le falta la boina.
Michelin
Ja has arreglat les rodes del teu cotxe? Ja has pagat als que vas enviar a puntxar-les? T'ha quedat pintura a casa?
Indigne
Si, és el que ets.
Fat Boy
Pero aquests tios del PP no son una associacio de malfactors?.
Pablo Casado Blanco
No et recordes, unineuronal? Quant el teu amo va dir al MHP Puigdemont que anés amb compte no fos que l'afussellesin com al MHP Companys? Llavors el podem acusat d'intent d'assesinat? Que collons! D'assesinat! directament. Merda de fatxes! Merda de país!

envia el comentari