Fermí Puig, Oriol Amat i Àngel Castiñeira també tancaran la llista del president

Així serà la llista definitiva de Junts per Catalunya
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont | ACN

 

Ja hi ha llista definitiva del president. La llista de Junts per Catalunya la tancaran finalment Joan Rigol, Joan Lluís Bozzo, Salvador Cardús, Fermí Puig, Pilarín Bayés, Pare Manel, Jaume Cabré, Oriol Amat, Àngel Castiñeira i Magda Oranich. Els fitxatges d'última hora són els de Puig, Amat i Castiñeira. Entre les novetats dels indepdendents que s'han conegut aquesta nit també hi ha la religiosa Viqui Molins. 

 

kk

ññ´´´´´
Llista per Tarragona
 
lll
Llista per Girona  

 

pp
Llista per Lleida el 21-D de Junts per Catalunya Comentaris
PUFFF PUCHI
Aquest home ha perdut completament el judici, està fent una llista que, com surti, se n'aniran de Catalunya les poques empreses que queden, fins a la pastisseria de la seva germana
crisol
El meu recolzament a la llista del President. ENDAVANT
Eduard
La llista em sembla perfecta, recull moltes sensibilitzats diverses, com correspón a una llista de país, però sempre amb personatges que han demostrat sempre un compromís molt clar per la independència de Catalunya. En Puigdemont és (junt amb l'Artur Mas, malgrat que alguns no ho vulguin reconèixer) el nostre líder més valent i amb més sentit de país. Com cantàvem tots fa només uns dies a la manifestació: Puigdemont, el nostre president!

envia el comentari