Felipe González: "S'hauria d'haver aplicat el 155 quan es va convocar el 9-N"

L'expresident espanyol sosté que els dies 6 i 7 de setembre "es va fer un acte colpista" al Parlament
Felipe González
Felipe González | ACN

L'expresident del govern espanyol Felipe González ha opinat aquest dimarts al matí que "s'hauria d'haver aplicat l'article 155 de la Constitució quan es va convocar el 9-N". En una entrevista al 'Programa de Ana Rosa', González ha dit que, si s'hagués fet això, "s'hagués aturat tot el que ha passat després" i ha defensat que "quan hi ha deslleialtat constitucional s'ha de restablir la legalitat". A més, ha considerat que els dies 6 i 7 de setembre "es va fer un acte colpista" al Parlament, perquè "es va passar per sobre de la Constitució i l'Estatut", i ha assenyalat que "se li hauria d'haver dit a Puigdemont que les resolucions que presentava eren il·legals".

Comentaris
Jepi
I Ha vostè i els seus per terrorisme d,estat per l,ho que es veu les castes impunitat a Espanya existeixen
L'expresident espanyol sosté que els dies 6 i 7 de setembre "es va fer un acte colpista" al Parlament
Mas verdad imposible !!
es verdad ! ahunque duela es la pura verdad !!
L'expresident espanyol sosté que els dies 6 i 7 de setembre "es va fer un acte colpista" al Parlament
RFS
6 i 7 de setembre : la antidemocracia !!
Un democrata.
L'expresident espanyol sosté que els dies 6 i 7 de setembre "es va fer un acte colpista" al Parlament : es verdad !!
Que?
I que s'hauria de fer quan s'utilitza cal viva? Quina història més lletja teniu. Deixeu a Catalunya en pau per tapar totes les vostres vergonyes, que són moltes.
apa !!
6 i 7 de setembre "es va fer un acte colpista" al Parlament, perquè "es va passar per sobre de la Constitució i l'Estatut" gracies democrates indepen !!
L'as momias Mr x de la porta giratòria ataca de nuevo .
josep
es rasca el cap, te polls?
carax
vaya, vaya, habló el de la cal viva.....
Karlus
Fora feixistes disfressats de demòcrates
Quico
Felipe González alies "el gran democrata". Ara deixa clar quin es el seu concepte de diàleg devant la discrepancia: aplicar el 155 per fer una consulta sense cap valor juridic que ell vol castigar amb tot el pes la "justicia". González cada dia s'asembla mes a Franco. Per cert, FG, i dels mes de 2 milions de independentistes declarats, que en faries? Son el "pueblo", quina solució els dones, Per que mai te hem semtit parlar d'ells?
Biel
Return of the Jurassic Park
miquel
El 155 s'hauria d'aplicar a els polítics jubilats. Es pensen que en saben molt i són tant o menys democràtics que els del govern actual.
Fart de fachas
Tanca la boca CAL VIVA.
1714
Veieu algún paralelisme entre el 6-7 de Setembre (supossat cop d'estat) i el 18 de Julio de 1936 (real Cop d'Estat). Dir-li a Puigdemont que potser les resolucions eres il.legals com se li haurien d'haver dit al Sr Gonzalez que les seves si que ho eren al enterrar gent amb cal viva??
Llibertat
Felipito tacatún: no ets més fatxa perquè Déu no ho vol. Al final s'ha demostrat que lo de la falange era cert i de veritat. Apa aixeca el braç i canta el cara al sol una estona que et quedarà millor... I a més, els llestos sabem que t'agrada!!! Fota't, Catalunya serà nació i gràcies a Déu, ho veuràs.
mastuerzo
caray con el CNI , hasta hacen de trolls a destajo. estoo ¿ cobrais horas extras ? o, os dan dias de permiso.
remigio III
Els que ens vengueren, trairen el Poble i es beneficiaren i, segueixen beneficiant-se de la nostra desgracia, mostren el seu esperit del règim del 78."No permitirè que la corona sea una institucion sin el voto ciudadano" OTAN no. El míster X i m. rajoy sempre hi han estat al mateix camí, el despotisme subnormal. Es pot imaginar com estaran les clavegueres de borbònia amb gent com aquesta.
fiideli
i el Míster X , no hauria de cumplir penes de presó per ordenar assassinar?
fideli
"La Constitución no és Democràcia"
LUIS
El tiempo pone a cada uno en su sitio. Fuiste un vendeburras válido para la extensa masa inculta y analfabeta, un producto perfecto para engañar a los supuestos izquierdistas que al igual que tú solo deseaban estar en el puesto de la derecha opusina con el mango de la sartén. Tú lo has conseguido, pero a los bobos que creyeron todo el cuento les arruinaste la vida. Les está bien empleado.
Llibertat presoners polítics
Des de Madrid volen combatre l'independentisme pacífic utilitzant la justícia, però no per aplicar-la democràticament i justa, sinó pel rendiment polític que l'estat espanyol pensa que en treurà a curt termini. L’únic que volen és intentar aturar la independència, frenar el procés que va començar el 27 d’octubre amb la proclamació de la República i que va ser renovat a les eleccions del 21 de desembre.
magrab
El gran hipòcrita, Felipe González de les portes giratòries, el responsable directe de la manca de cultura democràtica a l'Espanya moderna. Tenia el deure de conduir la població fins a maneres de ser no autoritàries i de netejar les institucions de tot. No ho va fer. Es va quedar a la seva torre d'ivori. De aquellos polvos estos lodos.
Mar 350
"El Constitucional avala la reforma del reglamento del Parlament que impulsaron JxSí y la CUP". https://politica.elpais.com/politica/2017/11/29/actualidad/1511965846_735089.html Burro X: Era legal. Ho entens? No sols era legítim, també era legal.
Gent que un un dia es va fer passar per socialista.
Aquests xupons de les elèctriques son molt llestos.
Xavi
No es pot preguntar res al poble. Només unes paraules: Inútil i poca vergonya
Quico
Hi ha un PALANGANER que ha escrit amb varis nicks que val més que s´amagi a la cova o la taberna perque no té sentit del ridícul i a la vista están les adhesions als seus missatges . Póngase a trabajar en algo productivo .
España=memocracia
Si Caspanya fos un pais normal, aquet pajaru estaria al trullo.
Ramon
L'encausament del 9N nega Espanya com estat de dret. Però té collons que els republicans que van considerar el 9N un engany, una traïció, un potinejar amb el dret d'autodeterminació i una festa noucentista, li posin el cul tan ignominiosament al jutge per quelcom que segons ells ara resulta que va ser "simbòlic". Els que tant insultaven Duran ara volen fer de Duran perquè només així, diuen, ens trauran el 155 que per culpa d'ells el sofrim. Afortunadament, ERC ho pagarà tan car com s'ho mereix.
Calç
Iep Feipe, i ja q en saps tant, les tortures i assasinats d'estat quan toca fer-los? Ho dic x q així els militars i jutges sabran q toca fer.
Clau3785
ISIDORO , vete a la mierda feina vez !!
Llum
I això ho diu el fundador de un grup terrorista, que mai ha estat jutjat per crims d'estat, com era allo de...... ha siiii, españa es un estado de derecho, jajajajajajaja
Jordi Centell
O la cal viva
Ramon
Democràcia i estat de dret són coses diferents. Si en un país l'estat legisla que el que dibuixa Mahoma mereix pena de mort i un cop provat en judici se l'executa, seran uns salvatges i tot el que vulguis però no hauran conculcat l'estat de dret. La persecució espanyola pel 9N sí que el conculca. Perquè l'independentisme era legal. Ergo apuntar-nos en una llista per comptar-nos no pot ser mai delicte. L'encausament pel 9N trenca l'estat de dret.
Ramon
I ja no diguem com el conculca, que a sobre n'hagin encausat uns responsables, sí, i uns altres, no, en funció d'ulteriors capteniments polítics. Per què Irene Rigau, sí, però Ramon Espadaler, no? M'estalvio la resposta. Espanya no és una democràcia, perquè no té divisió de poders, ni premsa lliure i perquè, ho hem vist ara, es castiga (Simó) o no (Nuet) en funció de la ideologia tot i haver fet el mateix. Però tampoc no és un estat de dret.
Almogàver
Els que han passat per sobre de l'Estatut i de la Constitució espanyola sou vosaltres, l'Estat espanyol.
Ramon
Estat de dret vol dir saber a què atendre's. Es contradiu no a democràcia sinó a arbitrarietat: que els albertos no compleixin la presó sentenciada, que es tatxés algun nom sociata too big to fall de la llista de Pretòria, que s'empati només Convergència per modes de finançament establerts pel propi sistema. Tot això ja nega l'estat de dret. Però la persecució pel 9N i l'arbitrarietat afegida de qui n'és encausat, i qui no, el rebenta. I ara l'Espanya amiga diu que ella hauria set més dura!!!
Jordi Estelada
Què hi fa un criminal fora de la presó?
Abderraman
Además de viejo decrépito y adúltero, eres un malicioso ignorante. Las enmiendas en el Parlament son plato diario, tanto en las Cortes españolas, como en multitud de parlamentos autonómicos de feria que hay en tu España. Tanta cal te emblanqueció el pelo prematuramente.
xup
vaja personajillo, un assesi que a sobre vol ser democrata, pero l,hi surt la vena dictatorial, gran personatge
C. Calderer
Reconeixo que fa anys habia votat al PSC-PSOE. Demano perdó a tots els catalans per que no sabia qui eren aquesta gentusa. Jo no soc com ells, ans al contrari, em produeixen vergonya. Novament demano perdó als catalans i al païs pel mal que pugui haver fet amb els meus vots mal emprats.
Señor 'X'
Es delicte d'odi desitjar la mort, la més dolorosa posible, a un assasí como el Señor 'X'?
Francesc Castella,
A parlat mr. X
Ramon
De debò que no entenc a què juguem. Com pot ser que s'hagi passat de dir-li "rata" a qui tenia dubtes de si trencar o no, a fer el trencament per acte seguit negar-ho tot quan ja ens hem fotut la gran hòstia. El relat d'ERC és insostenible... o inconfessable.

envia el comentari