Felip VI reivindica que la monarquia està "indissolublement unida a la democràcia i la llibertat"

El Rei diu que Espanya ha viscut "fets molt greus" però és una "democràcia ferma i plenament consolidada" on els valors constitucionals tenen "plena vigència"
El rei espanyol s'ha reivindicat en el dia de la Constitució
El rei espanyol s'ha reivindicat en el dia de la Constitució | EUROPA PRESS

El rei Felip VI ha reivindicat en motiu del 40è aniversari de la Constitució la monarquia, que ha avisat que està "indissolublement unida a la democràcia i la llibertat". En un discurs al Congrés dels Diputats, el monarca ha dit que Espanya ha viscut "fets molt greus" en els últims anys però és una "democràcia ferma i plenament consolidada" on el text constitucional "ha prevalgut". Segons Felip VI, els valors constitucionals tenen ara "plena vigència". El monarca ha dit que "resoldre les diferències amb diàleg, respectar les lleis i els drets dels altres, exercir aquests drets, acudir als tribunals per defensar-los i respectar les seves decisions són principis arrelats definitivament en el comportament dels ciutadans".Comentaris
Roser
Ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha,ha, aiiiii..... Ha,ha,ha,ha,ha,ha quina gràcia, ha ha ha ha
Mentider
Ñ no en té res de democràcia. No sé VI, si recordes que tens les presons plenes de dirigents inocents, catalans, i exilats per tot Europa, cantants, dirigents, disidents de la política de ventes d'armes. La policia reprimint votacions democratiques, treient ulls als manifestants,... però de que vas mentider!
Mentider
Porque no te callasssssssss
fideli
com tenen la barra de dir 'democràtica' quan és instrument del movimiento nacional 2.0 , legalització d'assasins i teaició a la república?
X*2
Un altre que diu i viu de les mentides. Espanya és una dictadura de feixistes i la constituciò és una porqueria franquista
JordiP
Molt bé, molt bé. Però, què hi ha de les banyes i dels 8 milions? No sento res, què està actuant la censura a l'estil Aznar?
Vicenç Ramoneda
Aquest nanu no gira rodó, oi?
rd350
xoriço
jmss
JA, JA, JA, JA, JA. N'HI ELL SO CREU.
CARXOFA
El que està unida la monarquia, es a la corrupció
Juan
Felipe vi reivindica q no quiere perder la cartera
Capelladí
Clar que sí, la monarquia va ser escollida democràticament pel nan genocida, cléptoman impotent que va governar durant 40 anys amb mà de ferro, empresonant, assassinats I torturar la disidència, més o menys com ara, I que havia aconseguir el poder legítimament en front del govern golpista del front popular, el qual va ser imposat per la força de les urnes il.legítimes I antidemocràtiques. Visca les democràcies d'Espanya, Marroc I Arabia Saudita, països punters en benestar I drets humans.
mentida podrida
Mentida podrida. Dinastia borbònica imposada pel gran dictador, votada només per a ell.
Pauline
Aquest serà l'últim borbó que és rei. El seu pare va ser instaurat per franco. Adéu borbons, adéu. Visca la República catalana. Quan es dirà tota a veritat d'aquesta dinastia?
"Tiesos"
Ai que caureu d'esquena, tan "tiesos". Aquesta és la manera més planera que tenen d'acostar-se al poble. No és estrany que ningú els vulgui, vaja sols els que en viuen.
Fat Boy
No com la Republica...
josep el rebel
Constitució neofranquista, no gràcies.
Genís
Xanxullers, corruptes, gorrons, que us penseu que viureu tota la vida a costa nostra? Que us aguanti qui us ha votat,!!! vividors, sapastres, imbècils. Salut i independència.
MERCI
...MONARQUIA...ESTADOS MENORES DE EDAD...
Ganxet
Aquest té la feina que li va donar el dictador. És rei "por la gracia del Caudillo". I encara té la barra de parlar de democràcia.
Enano Bajo Palio
Vet aquí una vegada un rei d'una suposada democràcia europea que era aplaudit pels seus discursos amb les orelles per.. l'extrema ultradreta i on el suposat partit socialista era permeable al falangisme, els "revolucionaris podemites" eren socialdemòcrates acomplexats i els partits feixistes perdien vots per poc feixistes..la ignorància i la incultura tenien premi i el PIB depenia de quan es fotia al 16% dels ciutadans de tercera d'una "región-del-nordeste". L'infern de Dant; conte infantil.

envia el comentari