Felip VI hauria exigit l’acomiadament de dos treballadors de TVE pel rètol d’Elionor

La Casa Reial hauria trucat a la televisió pública espanyola, segons 'La Última Hora'

Felip VI hauria exigit a la cúpula de Radio Televisión Española l’acomiadament de dos treballadors pel polèmic rètol que es va emetre al programa La Hora de la 1 el passat mes de febrer en què es deia que “Elionor marxa d’Espanya, com el seu avi“, en referència a la notícia que la princesa espanyola marxa a estudiar a l’estranger i que el seu avi va fugir de l’Estat per evitar la justícia. Segons informa ‘La Última Hora’, la Casa Reial hauria fet una trucada per demanar l’acomiadament de Bernat Barrachina, guionista de la cadena, i del seu superior.

Barrachina hauria denunciat a la justícia al seu acomiadament, i a la denúncia explicaria que la Zarzuela va fer una trucada a RTVE. El guionista demana que el seu acomiadament es declari nul i que se li pagui una indemnització de 31.000 euros per haver-se vulnerat el seu dret d’expressió i llibertat d’informació. Segons informa La Última Hora, Barrachina exposa que la subdirectora de Programes d’Actualitat de TVE, Lara Robles, li hauria comunicat que la decisió d’acomiadar-lo venia de “molt amunt” i que la Zarzuela havia demanat “dos caps”.

Comentaris

  Pedro 05/04/2021 9:09 pm
  Os ha faltado decir quién es trabajdor y su carrera en el mundo de las comunicaciones.
  Joan 05/04/2021 3:26 pm
  Felipet VI, la veritat es que fas pena del tipo de persona que ets. L'unic que saps fer es que si algo no m'agrada demano que ho eliminin. Realment has pensat alguna vegada per a que serveixes, si es que serveixes per algo, inutil.
  L'OBSERVADOR ASTORAT 05/04/2021 2:40 pm
  Juan Carlos I (Campechano-Emeritonto) y Felipe VI y ÚLTIMO (Preparao-Despistao). Dentro de una Monarquía “Restaurada, Educada y Clonada", en los Corruptos y Pestilentes "Usos, Costumbres y Manejos", de una "Dictadura Fascista y Genocida". / Que podría salir mal !!!!!!!!!!
  I ... 05/04/2021 2:11 pm
  Normal, cap sorpresa. És el que fa un imposat de l'imposat d'un dictador. Donar mostres que és un bon pràcticant dels mètodes del paco
   magrab 05/04/2021 2:23 pm
   Clar, si ja ha fet practiques en despotisme a Catalunya, com no va a fer igual a Madrid? Poc simpatia, però, per RTVE, per la frequent manca d'equilibri politic en les seves linies editorials en general.
    George N 05/04/2021 7:31 pm
    Amb els Borbons el millor és una patada al cul, però millor el sistema francès es definitiu, sinó es reprodueixen com rates
  Psoe F4ANQUISMO DE SINVERGUENZAS 05/04/2021 1:29 pm
  Leticia Generalisima, divorciada y abortista, reina de españa. Pobrecito Felipin con esta Generalisima que le mand absolutamente. Monarquia de borbones, vaya desgracia, vaya franquista, puros antidemocratas. FUERA YA, PSOE BORBONICOS FARSANTES, FRANQUISTA DE VERDAD.
  Ricard 05/04/2021 12:57 pm
  Allò important no és el que hagi passat sinó el que creus factible que hagi pogut passar; que no ho vegis gens impossible. És el mateix que li passa a són pare amb la seva possible participació amb el colpisme al 23F.
  blup 05/04/2021 12:55 pm
  jiji, Leonor, good bye.
  29
  10
  Respon

Nou comentari