Els extreballadors del Diplocat diuen que la liquidació de l'entitat és "injusta"

Denuncien que el govern espanyol “s’extralimita en les seves funcions” i neguen que la institució fos creada amb “finalitats secessionistes”
Entrada del Diplocat
Entrada del Diplocat | ACN

L'Assemblea d'extreballadors del Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) denuncia que el govern espanyol "s'extralimita en les seves funcions" liquidant l'entitat, fins i tot en les que li atorga l'article 155. En un comunicat fet públic aquest dilluns coincidint amb el tancament efectiu del Diplocat, els extreballadors lamenten la seva desaparició i que qui decideixi "la necessitat" que existeixi o no hagi estat el govern del PP, un partit que, recorden, és "minoritari" a Catalunya. "L'article 155 no habilita l'Estat a dissoldre organismes autonòmics, ja que les mesures han de ser temporals i no definitives", afirmen. Justifiquen que la decisió del govern vulnera també la Constitució i asseguren que el Diplocat era un consorci públic-privat "totalment legal i legítim". En el text denuncien també que el tancament és una decisió "injusta, arbitrària i contrària als interessos de Catalunya" i neguen que fos creada amb "finalitats secessionistes". Per tot plegat, demanen també al nou Govern que es formi a Catalunya "que torni a crear Diplocat o una entitat similar" com a eina "d'internacionalització dels valors i les potencialitats del país útil i eficaç".

Comentaris
evident
És evident. El que ha de fer-se en el primer moment que es nombri un govern legítim és declarar nul·les i revocar totes les decisions dels usurpadors
no evident
El que sí em de fer es fer fora aquesta colla de antidemócratas que tenen la poca vergonya de fer el que fan.
Mala sort
Els acomiadats de "Vídua de Manolo i Fills - Tèxtil" diuen el mateix. Total perquè ara l'empresa es diu "Hereus de Manolo i Conchita - Bar de copes".
el que han de fer es tancar totes les ambaixades espanyoles no serveixen per res i pagats amb l herari public

envia el comentari