El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’exnúmero dos d’Interior assegura que Fernández Díaz estava al cas de la ‘Kitchen’
  • CA

L’exsecretari d’Estat de Seguretat Francisco Martínez va afirmar aquest dijous davant del jutge de l’Audiència Nacional Manuel García-Castellón que l’exministre de l’Interior Jorge Ferández Díaz estava al cas de l’operació ‘Kitchen’. “Sabia més que jo“, va explicar en referència a l’exministre, perquè li arribava informació de comissaris i comandaments amb els que es reunia directament.

Així doncs, segons fonts presents a la declaració, Martínez va afegir que Fernández Díaz li va preguntar per Sergio Ríos, el xòfer de l’extresorer del PP Luís Barcenas, qui a més era confident de l’operació ‘Kitchen’. L’exministre li va demanar que s’interessés pel tema, si bé no va poder esclarir com li va arribar aquesta informació a Fernández Díaz.

Durant la seva compareixença, que es va allargar durant aproximadament tres hores i mitja, Martínez va explicar al jutge que, seguint el mandat del ministre, va preguntar per Ríos al llavors director adjunt de la Policia Eugenio Pino, també impitat en aquesta causa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa