Eurodiputats denuncien des d'Estremera que els impedeixen visitar els presos polítics

Afirmen que fa un mes que estan fent gestions i que pel sol fet de ser parlamentaris europeus tenen dret a accedir
Imatge exterior del centre penitenciari d'Estremera
Imatge exterior del centre penitenciari d'Estremera | ACN

Un grup de set eurodiputats de quatre grups del Parlament Europeu s'han desplaçat fins a la presó d'Estremera per denunciar que no els permeten visitar Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. Afirmen que fa un mes que estan fent gestions, que el director d'Institucions Penitenciàries no els agafa el telèfon i que els estan posant traves per no permetre'ls l'accés.

 

Aquest mateix dimarts, el director de la presó no els ha volgut rebre i s'han quedat a les portes del centre penitenciari (on estan interns Junqueras i Forn). Denuncien que s'estan vulnerant drets fonamentals perquè, en condició d'eurodiputats, tenen dret a visitar qualsevol pres arreu d'Europa i que la situació que s'estan trobant a l'Estat no és habitual.


 

Els europarlamentaris representen els verds, els liberals, els conservadors britànics i els comunistes i formen part de la plataforma de diàleg UE-Catalunya. Tots s'han fotografiat a les portes de la presó mostrant les seves credencials com a eurodiputats.
Comentaris
terrassenc
Ben fet! Aquí és on cal concentrar el missatge a Europa, en la violació de drets bàsics que comet l'estat espanyol contra gent innocent, companys dels propis eurodiputats i contra part de la seva pròpia població. El que a Europa et porta als Parlaments a Espanya et porta a la presó! La UE no es pot permetre una Turquia al seu interior.
Karlus
Espanya és una merda que no te res a veure amb Europa . A veure si Europa ho entèn Espanya és una dictadura feixista
A veure
A veure quan la UE extirparà el "mal lleig" que tenen dins. Quan Ñ faci fallida absoluta?
Cartanya
Denuncien que s'estan vulnerant drets fonamentals perquè, en condició d'eurodiputats, tenen dret a visitar qualsevol pres arreu d'Europa i que la situació que s'estan trobant a l'Estat no és habitual. "Dons aquí si per que no son gens Democràtics" ESTEU OBLIGATS A EXPLICAR AL MON EL QUE ES ESPAÑA!!!
Vicenç Ramoneda
Aquests eurodiputats son uns il·lusos! Que es pensen que es espanya?
Angelblau
Justicia marca espanya.
Espanya dictadura a l.alçade de corea del Nord i Turquia
Espanya, un malalt terminal....
Actuen així perquè tenen molta por, sense las armes son una colla de cagats...no son res ni ningú....aviat ho podrem veure.

envia el comentari