“Ets un ignorant, en mallorquí, en menorquí i en eivissenc”: el vídeo de rèplica a Casado que ho peta

El 'youtuber' illenc Àngel Aguiló explica al líder del PP que és "un ignorant" i li demostra que sí que parla català

Els crits anticalans de Pablo Casado el cap de setmana a Mallorca, en què negava que la llengua que es parla a les Illes sigui català, prometien molt de joc i no han decebut. A part d’una pluja de crítiques serioses –per exemple les de la portaveu d’ERC al Parlament, Marta Vilalta, i les de l’Institut d’Estudis Catalans–, el que més èxit està tenint és un contundent vídeo d’un monologuista youtuber de les mateixes Illes, Àngel Aguiló.

“Tio, ets beneitíssim! Ho entens, el que és ser beneitíssim? Ets un ignorant, en mallorquí, ets un ignorant, en menorquí, et un ignorant, en eivissenca, ets un ignorant, en formenterenc. Ho has entès? També t’ho puc dir en català: ets un ignorant!”. I continua. Ara bé, per escrit perd tota la gràcia, a Àngel Aguiló se la de veure i se l’ha d’escoltar. Aquí teniu el vídeo que ho peta.

Comentaris

    pablo d'on no n'hi ha no en raja 28/07/2021 2:04 pm
    el pablo tarado el fraCasado, d'ignorant no en té res, és el que té tenir dos "màsters", és el que té, ser hereu franquista, és el que té anar de sobrat, en fi que el pablo està mol tarat, tarat, tarat, tarat, tarat ... o dic en valencià, mallorquí, menorquí, eivissenc, català etc ...

Nou comentari