Estudiants del Conservatori del Liceu intenten boicotejar l'acte de Cs per la Constitució

Una vuitantena de joves escridassen els assistents, criden "fora feixistes del Liceu" i proven de taponar l'entrada a l'acte
Protesta al Conservatori del Liceu
Protesta al Conservatori del Liceu | ACN

Una vuitantena d'estudiants del Conservatori del Liceu han intentat boicotejar l'acte que Cs celebra aquest dimecres a la tarda a l'auditori del Liceu, a Barcelona, per commemorar els 40 anys de la Constitució espanyola. Amb una pancarta de record al que també fos alumne del centre i que va perdre un ull l'1-O, Roger Español, els manifestants han escridassat els assistents que començaven a omplir l'espai amb consignes com "fora feixistes del Liceu" o "ni oblit ni perdó". Els joves han intentat taponar l'entrada però després de parlar amb els Mossos d'Esquadra, han acabat fent un passadís perquè el públic pugui entrar igualment. A la pancarta que porten els estudiants es pot llegir "Dignitat pel company Roger Español. Direcció hipòcrita, alumnat combatiu". L'acte ha estat convocat per Cs pel dia de la Constitució i està prevista la intervenció del seu president, Albert Rivera, la líder del partit a Catalunya, Inés Arrimadas, i el candidat a l'alcaldia de Barcelona, Manuel Valls.Comentaris
Cachorros nazis.
Pura mierda, su " democrácia " racista, étnicista y supremacista excluyente es conocida por todas las democrácias mundiales, en las citadas democrácias este proceso empieza a dar mucho asco.
Joan peris
Al de 'cachorros nazis' :No te escondas falangitofacha. Aplícate el cuento, porque la porqueria que sale de tu boca es lo mismo que eres tu. Tu espejo.
Josep el rebel
Constitució neofranquista, no gràcies.
Fora feixistes del Liceu
I els que rebenten actes de forma agressiva no se'n van. Què tenen aquests estudiants feixistes contra el feixisme que ells practiquen per dirse antifeixistes?. Auto-odi?.
David
Resumint: Els directius del Conservatori del Liceu són uns ciudadanos fatxes. Qure trist tenir aquesta púrria vivint al nostre país.
valeri
Aquests ciudadanos son uina banda de `provocadors. QWue maarxin del nostre país. Independemncioa ja.
Humbert
Gracies als estudiants valents per demostrar lo que som els catalans amb las nostres institucions i dignitat catalanista. Gent de fora ( Valls i C´s ) no poden apropiar-se de lo que no els correspon per fer mitings anticatalanistas.
Sois basura
Això es el que s'hauria de fer a cada acte en el que hi asisteixin aquests nazis y criminals de C's o Vox. Aquesta merda l'hem d'engegar a les escrombraries i fer-ho ràpid i sense dil·lació.

envia el comentari