Espadaler respecta la decisió de la justícia belga en un context "molt complex"

"És igual si es pronuncia en un sentit o en un altre", ha afirmat en roda de premsa
Ramon Espadaler
Ramon Espadaler | Europa Press

El diputat del PSC-Units Ramon Espadaler ha expressat el seu respecte per tal que la Fiscalia de Brussel·les hagi rebutjat l'euroordre contra els tres consellers de la Generalitat que es troben a Bèlgica i ha recordat que la decisió es dona en un context "molt complex".

 

"Respecte per a la justícia. És igual si es pronuncia en un sentit o en un altre", ha afirmat en roda de premsa aquest dimecres en preguntar-se-li per la situació de Toni Comín, Lluís Puig i Meritxell Serret, cessats en aplicació de l'article 155 de la Constitució.

 

Espadaler ha rebutjat també "entrar a opinar sobre el que pensi el Tribunal Suprem", que aquest mateix dimecres ha criticat la decisió presa per la justícia belga, a la qual ha acusat de falta de compromís amb la col·laboració judicial i de desconèixer l'ordenament jurídic espanyol.

Comentaris
Ramon
Com pots dormir?
Com es pot ser tan fals?
Espadaler, qui t'ha vist i qui et veu ... fas teatre, ara? o potser el feies abans? o h'has fet sempre?. Dit d'una altra manera, sempre has sigut dels enemics o potser només ho fas ara per menjar calent? ja saben els teus companys del 155, els feixistes, què ets "demòcrata-cristià"? ... suposo que no ho ets, segur que no ho has estat mai, només un fals!
ramonet el bingo
no es correcte. La justicia es basa en una serie de lleis, no en un me sale de los cojones.
castelldebesora
Molt avorrit aquest home, insuls, insignificant, intranscendent.
Gran Botifler
Espadaler, botifler, a callar-te hauries de ser el primer.
Qui és aquest?
joanvg
inutil, t'han tingut d'enxufar per cobrar un sou. Corre a contetentar a l'amo majordorm obedient.
Això és notícia?
Que us pass? , que potser teniu espai lliure per col.locar noticies xorras com aquesta?, aquest és un trepa , tipus millo i no és mereix cap notícia.
Espadaler no et fa vergonya passejar per Vic
A Sant Quirze no cal que hi tornis
Pere kepa
Ha tingut un bon mestre que la ensenyat molt be. En Durán i Lleida que va viure de la política sense fotre n'hi brot a l'ombra de CDC i ara ell ho farà amb el PSC. QUIN BARRUT.
Xurriaca Pallaresa
L'única cosa trista, per un poble que lluita per guanyar la llibertat del seu País, és veure com hi ha gent dels seus, que no ha tingut la fortalesa o la valentia de fer-li costat. Però fins i tot aquestes persones dèbils i de rendició fàcil, necessiten, per salvar la seva consciència i la seva ànima, la fortalesa i la voluntat indestructible de ser, del Poble que els ha engendrat. També per ells i més que per ningú INDEPENDENCIA.
Quin zombie!
Déu n'hi dó qui l'ha vist i el veu, quin paperot que li toca fer. No La seva cara de pomes agres darrera l'Iceta cada cop que es veu al Parlament ho diu tot. Si tingués una mica de dignitat defensaria els seus excompanys de la presó però no té ni valor per mirar als seus familiars.
Dancing Queen Mandonguilla
I a qui li pot interessar el pensi aquest peix bullit caragirada?
el seu nom
VENEDORS DE VASELINA
Gombau de Besora
A què voleu que es dediqui un gandulàs que no ha fotut brot en sa p..a vida? Fer de llepaculs per mantenir-se, per portar quelcom calent a casa. Bon mestre tingué, el cerillo, i ara a can sociata li passen la mesada a aquest botifler.
Realista
Això, no sigui cas que et mullis... tan neutral ell... Fàstic fa!
VALERI
Espadaler: ¿Que en vareu fer tu i el cerillo dels dines de la extinta UDC?. Si tinguessis tant sols una mica de dignitat, el que faries es callar. Per respecte a Carraco i Formiguera, Coll Alentorn i tants altres persones de bona fe que van formar part de UDC. Indepenencia ja, lliure de cràpules.

envia el comentari