Espadaler defensa que Illa és “la millor garantia” perquè Catalunya “funcioni”

El secretari general d'Units per Avançar reitera el compromís amb el PSC i agraeix la "coherència" d'Iceta

El secretari general d’Units per Avançar, Ramon Espadaler, ha manifestat que l’actual ministre de Sanitat i presidenciable dels socialistes a les eleccions del 14-F, Salvador Illa, és “la millor garantia” per fer que Catalunya “funcioni”. Ha recordat que aquest és també l’objectiu de la seva candidatura, que orienta “tots els seus esforços” a convèncer aquelles persones que comparteixen la necessitat d’un canvi de rumb del Govern. “Illa és l’única alternativa real i realista”, ha subratllat. Espadaler ha reiterat el compromís amb l’acord de col·laboració electoral i de legislatura amb els socialistes i ha agraït “la coherència” del primer secretari del PSC, Miquel Iceta, que va cedir la seva posició al capdavant de la llista. Units per Avançar ha convocat aquest dimarts els candidats i candidates que s’incorporen en nom seu a la candidatura del PSC. La trobada ha tingut lloc al Parc de la Ciutadella, davant del Parlament de Catalunya i s’hi han sumat Oriol Molins, president del Comitè directiu i Helena Isábal, presidenta del Consell Nacional.

Per fer efectiu “el canvi”, Units per Avançar ha programat nombrosos contactes, tant presencials com telemàtics, amb sectors socials i econòmics preocupats “pel desgovern i pel desgavell que representa l’actual Govern”. En opinió d’Units, la capacitat de gestió, “la predisposició per al diàleg i la solvència” demostrada per Illa constitueixen la millor garantia, per damunt “d’ideologies i de sentiments”.

Comentaris

  cavaller negre 06/01/2021 11:23 am
  La Millor garantia es que aquest que canvia tantes vegades d'americana, i el seu nou "amo", deixent de ser tant manipuladors partidistes. Sou mala gent.
  miquel puigpelat 06/01/2021 11:14 am
  Un paio que no ha sapigut portar el "ministerio de sanidad", pretén ser president de la Generalitat?
  Triem bé 06/01/2021 9:08 am
  Illa és la solució precipitada de Sanchez en l'intent de guanyar la presidència. Si és la força més votada i si aconsegueixen incorporar ERC al govern a canvi d'alliberar els presos, podrà vendre a la dreta que ha vençut i humiliat l'independentisme. Alerta ERC!!
  La millor garantia perquè Catalunya funcioni .... 05/01/2021 11:17 pm
  ... és abandonar totes les fantasies nacionalistes i secessionistes. Si no és així no hi ha cap solució; Catalunya s'enfonsarà en el fang.
  vahh 05/01/2021 9:35 pm
  Espadaler? El fill d'alcalde franquista que de jove era independentista però que va ser el llepaculs d'en Duran Lleida, amb el qual es va carregar Unió Democràtica i que ara mira d'arribar a la jubilació vivint de la política fent llista amb el PSC???? No sé
  Català emprenyat 05/01/2021 9:20 pm
  El representant dels botiflers unionistes units ha parlat!!! És que aquest home no sap treballar de res que no sigui de xuclar de les arques públiques sigui en el partit que sigui?????Català emprenyat

Nou comentari