Esborrat massiu de correus de l'època de Casado, Cifuentes i Montón a la Rey Juan Carlos

El centre també sospita que ha desaparegut documentació d'alguns despatxos

La Universitat Rey Juan Carlos ha denunciat que s'han esborrat massivament correus electrònics enviats i rebuts entre els anys 2008 i 2014, precisament l'època en què Pablo Casado, Cristina Cifuentes i Carmen Montón van obtenir els seus títols de màster, la legitimitat dels quals ha estat més que posada en dubte. En concret, el centre ha denunciat a la policia l'eliminació de 5.400 correus electrònics de l'Institut de Dret Públic de la universitat, l'organisme on el líder del PP, l'expresidenta de la Comunitat de Madrid i l'exministra de Sanitat van cursar els seus estudis i les irregularitats dels quals han provocat la dimissió de les dues darreres.

 

 

Durant els anys en què s'han esborrat els correus electrònics. l'IDP era dirigit per Enrique Álvarez Conde, que actualment està sent investigat per la universitat malversació i pel màster de l'expresidenta madrilenya. El nou director, Pablo Acosta, va avisar la policia de la desaparició dels correus quan va poder accedir al compte de direcció per primera vegada. La universitat, a més, sospita que algú s'ha endut documentació dels despatxos.Comentaris
Màfia nacional-catòlica
Quan comença l'aturada de País?
catala emprenyat
Ves! qué cosas tien el PP? Se destruyen discos duros que afectan a gente importante del PP, ahora se destruyen correos que afectan también a gente importante del PP y así , curiosamente, desaparecen las pruebas!!!! Y siempre está el PP por en medio...... Curiosa enfermedad verdad?????
qui ho havia de dir
vaja, vaja. Que deu haver passat ?
Putrefacció
Per això serveixen els serveis secrets de l'estat, per amagar la merda sota la catifa. I la pobra ja te forma de muntanya de tanta putrefacció que hi amaguen.
pac
Marca PP, marca espanya.
Pilar
Que facin com el PP a cops de martell. Quina vergonya de pais!
xup
I ara raudo y velos, anira la Guardia Serri i el Fiscal Major a tapar l,afer
Roser
Ooooihhh. !!!i no s'ha n'havien adonat fins ara..? I on tenien aquesta informació tan important.? I com és que la guardia civil va ser tan lenta per evitar manipulacions.? Oooohhh!! Tanta rapidesa amb Catalunya i tan botiflers a Ñ. Ooohh!
Observador1
No he visto ni oido en ningún canal de la TV amarilla que se envie a la guardia civil a bombo y platillo a revisar documentación. Seguramente es que no está en catalan. Ahora ya sólo falta que el fiscal 'no vea caso' y/o el juez de turno que no acepte la tramitación y ya tenemos el circulo cerrado de cómo resuelve espanya los problemas cuando hay gente 'de la buena' por en medio
Dimisiones a tuti ple por favor!!
X*2
Però això és una Universitat o una casa de putes sense mestresa, clar per el nom " juan carlos borbón" , és més probable que sigui una casa de barrets
Backup
No cal que busquin excuses, qualsevol administrador de sistemes té backups, còpies històriques dels sistemes per si hi ha alguna fallida. Que els recuperin (o els venguin) i a gaudir tots.
marbosch
Entre 2002 i 2013, el rector d'aquesta universitat (per dir.ne alguna cosa) era Pedro González-Trevijano, que fou nomenat maigstrat del tribunal constitucional (2013). Si aquest nomanament és el pagament de "favors" o simplement demostra el "nivell" d'aquest tribunal constitucional o "prostitucional"? ens ho haurien d'aclarir (jo pens que és les dues coses; i estaria bé fer-ne una enquesta). I la gent, que en pensau?
Josep
I les copies de seguretat?
Miquel
Se han borrado los correos...DE DONDE?. El servidor de correo que usa la universidad es propio o esta externalizado??. Los usuarios acceden al correo via webmail o con gestores de correo como Outlook, Eudora, Thunderbird, microsoft-mail...etc??. Si el servidor es local, no se realizan copias de seguridad??...Si es externo seguro que si. El acceso al correo es via POP3 o via IMAP?. Resumiendo: Es difícil y implica muchas personas borrar tanto e-mail y no dejar rastro.
Jo no puc creure...
... que tota una "universitat oficial" no tingui establert un sistema de backup periodic de tots els seus arxius. Es IMPENSABLE. Fa ja molts anys que la majoría d'empreses importants tenen establerts sistemes d'aquest tipus; inclús per si patissin un incendi total de les seves instalacions. Normalment es tenen COPIES DE SEGURETAT periodiques de tots els arxius i programes fora del recintes propis i algunes d'aquestes empreses fins i tot tenen contractats centres de dades paralels. NO HO CREC.

envia el comentari