Erra declararà al TSJC sobre els missatges independentistes difosos per la megafonia de l'Ajuntament de Vic

L'alcaldessa agraeix les mostres de suport arran de la difusió de missatges independentistes per la megafonia de l'ajuntament

Anna Erra, alcaldessa de Vic i diputada de JxCAT | Vikipèdia

 

 

 

L'alcaldessa de Vic, Anna Erra, estava citada a declarar dilluns al Jutjat d'Instrucció número 3 de Vic pels missatges independentistes que, durant tres setmanes, es van difondre per la megafonia de l'Ajuntament l'estiu passat. Aquest dimecres a la tarda, però, ha rebut una notificació on s'assenyala que per la seva condició de diputada al Parlament haurà de declarar davant el TSJC a Barcelona. Davant els mitjans de comunicació, Erra ha explicat que encara no se li ha comunicat una nova data i ha aprofitat per agrair totes les mostres de suport que li estan arribant.

 

 

De la seva banda, el moviment 3003, que va néixer a Vic per donar suport al regidor Joan Coma arran de l'acusació per sedició que li va imposar l'Audiència Nacional el març del 2016, també s'ha solidaritzat amb l'alcaldessa i quan se sàpiga la nova data de la declaració té previst organitzar mobilitzacions.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?