ERC vol que s'aixequin les causes judicials contra "l'independentisme"

"No es pot parlar amb presos polítics damunt al taula, cal un mínim de voluntat política", assegura Rufián
El número 2 de la llista d'ERC per Barcelona el 28-A Gabriel Rufían
El número 2 de la llista d'ERC per Barcelona el 28-A Gabriel Rufián | ACN

El número dos d'ERC a les eleccions espanyoles, Gabriel Rufián, ha anunciat aquest dilluns que el grup parlamentari portarà al Congrés la propera legislatura una iniciativa legislativa per "aixecar les causes judicials que té l'independentisme". En roda de premsa a l'Agència EFE, Rufián ha detallat que la iniciativa pretén retornar el conflicte català al terreny de la política. La proposta s'afegeix a la demanda dels republicans de tornar a reunir el govern espanyol i el català a la taula del diàleg i d'impulsar un referèndum d'autodeterminació. En aquest sentit, ERC ha subratllat que ciutadans que no són propers al seu partit s'han dirigit a ells i els han donat suport per la judicialització del conflicte polític. "Ens considerem demòcrates abans de tot, no es pot parlar amb presos polítics damunt la taula, cal un mínim de voluntat política", ha dit Rufián.Comentaris
No son els únics
Tots ho volem, no només ERC. Els únics que no ho volen son els que els han posat, i el PSOE-PSC n'és culpable tant com el PP i C's. Tinguem´ho en compte a l'hora de votar (fins que ens deixin votar)
airausu
ER(C) ja no lluita per la independència de CAT, només lluita per col·locar-se al poder amb qui sigui i al preu que sigui... I sorpresa: sempre necessitarà els 2/3 del Congreso per reformar la prostitución Ñ. Com els aconseguirà quan gairebé el 50% de la població Ñ és de dreta-ultradreta?? Ñ fa fàstig i no té solució. DUI. ||*||
jordi
EL JUNKI QUIERE SALIR....que fuerte
Portuguez
Os presos políticos catalães, as causas gerais impostas pela lei castelhana e com magistrados castelhanos contra a cidadania catalã são indispensáveis à "pacificação" colonialista da Catalunha. Basta ler a ERC desde antes do 21D para se ver como os castelhanos, desta vez impedidos de usar o seu Exército, acertaram na escolha da coleira e trela. Basta ler a imprensa nacionalista madrilena para constatar que os da ERC, junto a alguns recalcitrantes do PdCat, são os idiotas úteis do Processo.
Cap vot als que ens estan venent!
Avui, el vot republicà és: 1) FRONT REPUBLICÀ a les generals (28 d'abril), per curtircuitar el Règim del 78. 2) PUIGDEMONT a les europees (26 de maig), per posar Espanya en evidència internacionalment (i posar contra les cordes Borrell i el Deep State espanyol). 3) PRIMÀRIES CATALUNYA i/o CANDIDATURES D'UNITAT POPULAR REPUBLICANES a les municipals (26 de maig), per controlar el país des del poble.
Y dos huvos duros
O mejor tres, por si Rufi se queda con hambre.

envia el comentari