ERC veu “imprescindible que la legislatura duri anys”

Sabrià carrega contra el PSC i insisteix en estimar els comuns
El portaveu d'ERC, Sergi Sabrià, a la presentació de la campanya del partit pel 'sí' al referèndum
El portaveu d'ERC, Sergi Sabrià, a la presentació de la campanya del partit pel 'sí' al referèndum | ACN

 

Em sembla imprescindible que aquesta legislatura tingui anys i que entre tots fem possible que tingui anys”. Aquesta és la divisa expressada pel portaveu parlamentari d’ERC, Sergi Sabrià, respecte la durada del Govern de Quim Torra. En una entrevista a la Xarxa, Sabrià ha admès que l’objectiu d’ERC és allargar el màxim possible la legislatura i tenir sempre la mà estesa amb els Comuns i la CUP.

 

Tot i que ha admès que “no pot garantir” que “duri anys” perquè “les majories són febles”, ha assegurat que ERC posa la “mà al foc” per tenir la “bona voluntat” que cal per completar la legislatura. “Cal la voluntat de tothom”, ha afegit per això proposa aprovar els pressupostos i valora la “bona voluntat de Xavier Domènech” i la voluntat d’ERC de trobar-se amb al CUP. 


 

 

Per altra banda, el republicà ha criticat que Miquel Iceta no hagi visitat Oriol Junqueras a la presó: "ens hauria agradat, mai ha mostrat excessiu interès i és una llàstima". “Els socialistes que ens agraden ja estan a ERC”, ha enfatitzat. Sobre la trobada que el president Torra mantindrà amb Pedro Sánchez, encara sense data, Sabrià confia que "no es dilati en el temps”.

 

“Em fa por que quedi en bones paraules de cara a la galeria”, ha remarcat. I en aquest sentit ha recordat, que "ens podem trobar amb la mateixa situació que amb el govern de Zapatero: moltes promeses i cap de complerta. La manera de seure a parlar amb Pedro Sánchez és no posant condicions ni renúncies, però per les dues parts i amb bona predisposició".

Comentaris
Angelblau
Aquesta colla d'ERC son uns poltroners acabats. Tinguem-ho present. Volem Republica i no un govern autonomista.
David
"que la legislatura duri anys"... no és una manera poc subtil de dir "volem autonomisme"?
amb la cara ja pagues Sabria
ets un miserable pocavergonya...els d'erc només voliau tocar cuixa, sou pitjors que els covergents que tant criticavau......nosaltres no som castellans i us ho farem pagar...ja hi ha molta gent que ha obert els ulls....ens veurem a les urmes.
Vicenç Ramoneda
300 anys mes!
terrassenc
Quina pena que foten els d'ERC! Amb aquest discurs autonomista queda clar que caldrà que la CUP faci acabar la legislatura tan bon punt hi hagi una força política nova que faci realitat la RepúblicaCatalana. Tant Puigdemont com Junqueras, tant els convergents com els d'esquerra han cremat la seva credibilitat. Foc nou.
Jordi Barretina
I tant que voleu que duri perquè si es fan eleccions perdereu molts escons
psc comuns la mateixa porquria que voleu un altre tripartit covards i encaixar-nos dins d espanya tots els politics espanyols son iguals volen als catalansd esclaus ERCOVARDS
Albert
No m’agrada com sona, aquesta música... estan pensant en acomodar-se? En tornar a fer autonomia? Si es així, crec que els catalans no els ho perdonarem
S
Es a dir del dit res i ja us esta be continua subordinats a madrid i el regne d espanya. Allo que la independencia se l agafa el poble era un dir del junqueres una manera de parlar sense substancia una metafisica intellectual tipus la santissima trinitat.
M.S.
Que aquesta legislatura autonòmica duri anys? I de la independència, què? O és que només sou independentistes de "boquilla"? Farsants!!!!!
baldiri
Tu diràs! Saben que tan aviat com tornem a votar els fotem una coça al cul de cal ample.
Carles321
La actual legislatura és ilegítima, per tant, seria raonable acabar-la abans de superar els 4 anys de l'inici de la legislatura anterior.
pep - manresa
Diu: "Els socialistes que ens agraden ja estan a ERC", totalment d'acord, doncs així no cal capficar-s'hi, nosaltres a lo nostre, qui s'hi vulgui apuntar que vingui, si demostrem fermesa amb els nostres actes i les nostres conviccions sera la millor manera d'eixamplar la base, no pas claudicant i rebaixant plantejaments, aquesta és la manera segura de perpetuar la ignomínia espanyola. És clar que potser al final haurem d'admetre que n'hi ha alguns a qui només importa conservar el càrrec.
És normal
Després del ridícul que han fet i que s'ha vist que eren uns covards i traïdors no pensen arriscar-se de cap manera a noves eleccions. Desapareixerien.
Albert
Ara els torneu a votar amb aquesta escoria botiflera de erc ara molt burda i quan hi hagi eleccions tornaran a cridar una mica i us tornaran a enganyar ho sento molt dirho pero el poble de catalunya es molt tonto fins que la cup no tingui 40 diputats ja ens podem oblidar de la independencia
Ramon
Traducció: si fem eleccions els trinxem. Si fem eleccions guanya Puigdemont de carrer i els republicans es foten una patacada històrica. Per això no volen eleccions. I per això hauríem de fer-les.
Alien
Cuidant la poltrona i anar fent carrera autonomista eh? No havieu de fer una DUI real fa mesos?
Albert
Ramon obra els ulls que no ho veus que al puigdemont ja se'l han carregat entre erc i els seus els unics que l'han defensat han sigut la cup visca la republica catalana
xup
esteu fent tot el que sou capaços per cada pitjor que el PP, comença a buscar feina fora de la politica, no serviu

envia el comentari