ERC reuneix el nou grup parlamentari i encarrila la legislatura

Els republicans destaquen que tenen 17 diputades electes d'un total de 33 escons

 El grup parlamentari d’ERC s’ha reunit telemàticament aquest dijous a la tarda després de les eleccions. Els 33 diputats i diputades electes s’han trobat per primer cop per encarrilar la legislatura i avaluar els resultats del 14-F. El partit considera que els comicis avalen ERC per formar un Govern independentista i d’esquerres “per transformar el país”. La formació de Pere Aragonès ha fet èmfasi en la victòria de l’independentisme, amb més del 51% dels vots, i remarca que el moviment “creix cap a l’esquerra”. El grup parlamentari també ha destacat el suport ampli de 82 diputats a un referèndum i a l’amnistia. Finalment, els republicans subratllen que el grup tindrà majoria de diputades: 17 dones per 16 homes, en un total de 33 escons.

Comentaris

  Ricard 18/02/2021 10:23 pm
  Encarrilar? Un titular estrany.
  Groc 18/02/2021 8:31 pm
  El vot no creix cap a l’esquerra sino cap a l’independentisme !!! No teniu el que s’ha de tenir però gracies a Déu esteu quedant ben retratats !!! Els cupaires ja han demanat als junters una reunió ... i ja l’han tinguda. Ai mossen, ai Tarda, ai Rufian i Domenech esteu quedan ben retratats !!! Respecte pels resultats de les votacions, ni el mes minim. Per sort, “a todo cerdo le llega su San Martin”.
  ERC.FERROVIAL, LLADRES CRIMINALS fins quan? 20.000 morts, gracies ferrovial junqueras 18/02/2021 8:23 pm
  Ferrovial, ai, ai, ai, junqueras un LLADRE. Amb sotana.prou sermons lladrs criminal Junqueras
  56
  62
  Respon
  LSO 18/02/2021 7:42 pm
  Garbancito, sabes quienes ingresaba dinero en la caixa solidaría, y le enviábamos cartas a la cárcel, y salíamos a la calle a que nos partieran la cara?? para el Mossen, el Romeva, La Bassas, y la Forcadell, pues que sepas que todo eso lo hacían los votantes de JxC, y ahora los desprecias y prefieres a los perdedores de los comunes farsantes, y quien os delató en el Parlament, fué la comuna Albiach, cada día os degradáis mas. Espero verte solo gobernando con los niños de la Cup y los farsantes comunes, y acabéis hundidos los tres juntos como el Titanic.
  57
  60
  Respon

Nou comentari