ERC denunciarà Espejo Público

El portaveu anuncia la mesura per les filtracions de les converses de Lluís Salvadó
Lluís Salvadó
Lluís Salvadó | ACN

ERC portarà als tribunals al magacin d'Antena 3 Espejo Público per filtrar la polèmica conversa privada entre Lluís Salvadó i l'alcalde de La Ràpita, en la que apostava per triar una consellera en base la mesura de la seva pitrera. Així ho ha anunciat el portaveu de la formació, Sergi Sabrià, en roda de premsa aquest migdia després de la reunió de la direcció del partit. 

 

Sabrià tampoc ha pogut concloure si Salvadó dimitirà en les properes hores. "Cal escoltar diversos òrgans del partit i llavors es decidirà", ha apuntat el portaveu i diputat d'ERC. De fet, la direcció dels republicans tem que es vagin filtrant parts de converses dels "centenars de DVD gravats amb converses dels quadres directors del partit"

 

En qualsevol cas, el portaveu assegura que Salvadó se sent "avergonyit" i ha demanat disculpes d'unes paraules "inadmissibles". "Fa trenta anys que presta serveis al país, al partit i a la lluita antifeixista", ha recordat Sabrià per qualificar la filtració de "guerra bruta". 

 Comentaris
Català a Mallorca
Em sembla encomiable la feina d,aquest senyor per Catalunya i pel seu partit, com tmb em sembla fastigós com es poden utilitzar les clavegueres d l,estat x desprestigiar l, independentisme. Ara bé, les paraules d,aquest senyor són fastigoses, ha de dimitir i punt. De fet ja va tard!!
XX
No hauria de dimitir. El comentari no reflexa la seva ideologia, És obvi que era un sarcasme.
Jordi
Molt be,..... Però ha de dimitir!
Marta
Això està molt be, però ell va dir el que va dir i en diferents aspectes que ERC critica i combat! Entesos? Serà dels nostres en principi, però ell solet tindria de dimitir i del contrari ERC haurà de cesar-lo! Ah, i el seu cosí, alcalde ha de ser expediantat pel mateix!
Francesc
si sha de penjar Salvado, s'han de prohibir per masclistes totes les cançons tradicionals catalanes per masclistes i també "Els Segadors" per raciste ( "en darrera aquesta gent...)
FRAN BCN
Ja seria hora. A3 es basura de periodisme groc
Badaloní
Viva la libertad de informacion!!! Este es el tipejo que tambien dijo aquello de que nadie con dos dedos de frente podia creerse lo de la independencia..... Y todavia os enfadais cuando os llaman zanahorios.... Ja jajajjajajajajjajjajjajja!!!!!!
Ramon
ERC exigiria dimissions per enganxades masclistes infinitament menys greus que no siguessin del seu partit o de les esquerres sucursalistes. I segona, ERC no té cap autoritat moral per fer-se la víctima, després que ha fet un seguidisme legitimador tan miserable com complaent, rastrer i aprofitat de totes i cadascuna de les accions de guerra bruta d'Espanya contra Convergència.
me mondo
Este sr. es muy libre de denunciar a A3, y también para ser digno e irse a su casa tras pedir disculpas: lo siento mucho, no volverá a ocurrir
Ni fu ni fa
En un pais del segle XXI , aquest Sr. per ell mateix ha de PRESENTAR LA DIMISSIO. Si aixo no passa ERC deixara de tenir CREDIBILITAT
Sisco
Esteu tots tocats del ala, aquest Sr. ha dit el que tots, tots, en un moment o altre em comentant amb un company i per això no significa que sigui masclista, o les noies no es miren els culs dels tios i també o comenten, crec que n´estem fen un gra massa, i a Ñ so passen bomba.
Piti
Aveure chatos con sacarmes, bromes , sobre un sexe . Y no els saben cada dia i ha un chiste sobre les nostfe anatomies mal dit d'acord, PERO
Piti
Pero aquesta porqueria de televisio' ant 3. Que no te moral , Se la te que denunciar,
Quin fàstic de pervers sexual
I un pocavergonya com aquest indecent viu dels nostres impostos? Com pot anar pel mon aquest galtes sexual? I no l'han despatxat encara? Aquest animalades nomes les diu un animal
Pepe
Una dona amb molta pitrera es dir que els te ben posats. Sempre s'ha dit! I als homes amb un parell de q.ll.ns.
Al sr. Sisco
Sisco no tots anem calents com un gos o vostè. Cal esser una mica civilitzat No sap ni plegar el noi
Narcís ( a qui nassos l'importa allò que ateny només al fons de qui sigui ? ) ( només faltava aquesta .. nooooo, si encara acabarem tots ' jihadistes ' .. no fumem ! )
A veure si ara ni privacitat ni intimitat ni llibertat àdhuc amb un mateix i/ o amb amics àdhuc persones de confiança ! PD: òbviament que un hom pot dir bromes .. fer sàtires .. renegar .. blasfemar .. o desfogar-se/ esplaiar-se sense ser pendent de res ni ningú !
Y ahora querés matar al mensajero?
No solamente ofreces unas disculpas patéticas sino que ahora querés matar al mensajero? Machista boludo de mierda, dimití. No tenés dignidad. Sos un sátiro!
Em
Em sap greu, però crec s'està fent un gra massa, jo sóc dona i per la meva trajectòria personal ningú que em coneix diria que sóc masclistes i reconeixo que alguna vagada he dit allò de "per la duda la més tetuda", i per a mi és com dir si ja dubtes quant se vol estarà bé. Potser haurem d'eliminar aqueSt's comentaris, però diré allò de "qui estigui lliure de culpa que llenci la primerasca pedra". I crec que antena 3 no es cap exemple de conductes exemplars igual que tele 5.
Ramon
Punxar i divulgar converses privades és un escàndol. Però el contingut concret d'aquesta conversa punxada, també. I més encara en una societat on precisament les esquerres obliguen tantíssim a anar amb peus de plom en el llenguatge i el capteniment. Però, sobretot, ERC no té cap autoritat moral per queixar-se de la guerra bruta ARA QUE HAN REBUT ELLS després d'haver fet de palmeros de la que ha rebut en infinita major proporció Convergència.
Ramon
Us imagineu, que el franquisme hagués intentat evitar la transició democràtica fent córrer que tal dirigent comunista regentava un prostíbul o que tal altre socialista heretava fortunes de dubtosa procedència dipositades fora? No hi hauria hagut cap partit antifranquista que n'hagués fet seguiment com el que ha fet ERC d'una guerra bruta contra Convergència sostinguda en nimietats, hipocresies i fins i tot fabricacions.
Ramon
No s'hauria de fet cap mena de seguiment de cap acció de guerra bruta contra el procés sobiranista. Però Espanya les ha adreçades per sistema contra Convergència precisament perquè ja hi comptava, amb el seguidisme que en farien les esquerres sobiranistes i fins i tot les independentistes. Moltes solidaritats i moltes comprensions, esperen ara, ha!
Ramon
Que Espanya hagi volgut evitar la llibertat de Catalunya fent-se la sorpresa i l'escandalitzada perquè Convergència rebia algun finançament de la forma i manera mig amagada que s'havia convingut i que tothom practicava és una hipocresia clavadeta a la del capità Renault quan clausura el Rick's Cafe amb l'excusa del casino. Però el que no té perdó de déu és que dins el mateix independentisme s'hagi secundat aquesta com totes les accions de guerra bruta contra Convergència.
Que hipòcrites. Tothom defensant la llibertat d'expressió dels cantats que tenen sentencies condemnatòries, i mira que deien coses fortes. Ara en una conversa privada, que és totalment desafortunada, es fa escarni públic. Fàstic d'hipocresia.
4x4
Al persontje que critique al Sr. CISCO Di de una altra persona lo que vos digueu , us comparo com la indecent antena3, que ha filtrat una conversa privada , aixo nomes pase a ezpaña. Y a vos si aneu gelat abrigis
Es diu "Espejo Público", Salvadó, "Espejo Público"
No "Espejo Púbico".

envia el comentari