ERC celebra que Puigdemont tampoc vulgui unes noves eleccions

Sergi Sabrià afirma que els republicans treballen per fer una investidura efectiva "quan abans millor"
Sergi SabriÃ
Sergi Sabrià | ACN

El portaveu d’ERC, Sergi Sabrià, ha celebrat aquest dilluns que Carles Puigdemont comparteixi amb els republicans “la necessitat que hi hagi un president i que noves eleccions”, en referència a les declaracions que el president català va fer en una entrevista a TV3. Sabrià ha augurat “dies molt difícils” amb “un embat permanent” per part de l’Estat en declaracions a Catalunya Ràdio.

 

Sabrià ha destacat que en aquests moments hi ha tres “potes” importants a tenir en compte, per una banda “el carrer”, on “la gent segueix mobilitzada malgrat la repressió de l’Estat, “una bona feina en l’àmbit internacional on Puigdemont ha de ser clau” i “les institucions”. Per tota plegat, ha dit, “ens cal un candidat que sigui efectiu” i ha reiterat que “segur que hem de trobar solucions”.


El portaveu d’ERC ha expressat que a ERC els “agradaria” que la solució es trobés “quan abans millor” per així “ser capaços d’investir en els pròxims dies” un president. Això “ens donaria fortalesa com a país” per assumir el control de les institucions i organismes tan importants com els Mossos d’Esquadra.

 

Tot i que s’ha arribat a un acord amb Junts per Catalunya pel que fa “a l’estructura i pla de Govern”, la investidura és “la peça que ens falta”. “Seguim treballant perquè sigui efectiva”, ha afegit. “[Puigdemont] va dir que és partidari que això es porti a terme sense pressa, nosaltres tenim la sensació que cada dia que perdem el país es debilitat una mica, i hem de trobar el punt mig entre deixar passar els dies i la necessitat de fer-ho quan abans millor”.

Comentaris
Torrent, la presentació de la querella no pot esperar
Ja s'ha querellat avui el Parlament contra Llarena?. Què li ha semblat al conserge del Jutjat?
Pere
ERC torna amb el govern efectiu. Que pesats!. Potser si el Roger Torrent no hagués aturat la investidura el dia 30 de gener, ara ja tindriem un govern efectiu. Deixem fer a Puigdemont, que sap el què vol i el què volem els qui vam votar el dia 21 de desembre. Ah! que ens hi juguem que la querella al jutge Llarena no es farà? Torrent, alies "coitus interruptus"
Ramon
Traïdors!!!
el seu nom
BOTIFLERS.
República Catalana
Nosaltres celebrem que ERC celebri que Puigdemont no vulgui anar a noves eleccions. La manera més ràpida possible de tenir un govern i un president de la Generalitat és que ERC doni ordres a Torrent de que convoqui una sessió del Parlament per restituir com a president Carles Puigdemont , que ho faci o que dimiteixi i deixi pas a algú altre que estigui disposat a respectar la legitimitat catalana.

envia el comentari