ERC avisa que una participació baixa facilitarà l’entrada de Vox al Parlament

La formació demana el vot pels republicans per situar el primer president "independentista i d'esquerres"

El cap de llista d’ERC, Pere Aragonès; el president d’ERC, Oriol Junqueras, i la secretària general d’ERC, Marta Rovira, s’han dirigit als indecisos que no saben si aniran a votar aquest diumenge i els han avisat que una participació baixa facilitarà l’entrada de Vox al Parlament. En una carta publicada a diversos mitjans, els dirigents republicans han assegurat que Vox farà president de la Generalitat el candidat del PSC Salvador Illa. “Cada vot que es quedi a casa serà un vot per al bloc del 155 i contra els nostres drets i llibertats”, han constatat. Han demanat el vot per ERC per situar el primer president “independentista i d’esquerres”.

Vivim un moment històric que ens exigeix valentia, tenacitat i intel·ligència. Diumenge, els catalans i les catalanes, els indecisos i les indecises, teniu la paraula“, destaquen a la missiva. ERC ha explicat que mai s’havia arribat al dia de la votació “amb un percentatge tan alt d’indecisos” i que els que encara no saben a qui votar “determinaran com i qui liderarà la reconstrucció necessària del país”. “Hem de triar o més serveis públics i més justícia social o la recepta fallida de l’austeritat i les retallades“, han concretat.

Comentaris

  Veterà antifranquista. 12/02/2021 4:05 pm
  Doncs us ho haureu ben guanyat, encara que em sembla que a vosaltre us importa tant com a mi el que he trobat avui. Mentre hi hagi poltrona per a vosaltres us en refot de tot.
  Veterà antifranquista. 12/02/2021 4:05 pm
  Doncs us ho haureu ben guanyat, encara que em sembla que a vosaltre us importa tant com a mi el que he trobat avui. Mentre hi hagi poltrona per a vosaltres us en refot de tot.
  Marcel 12/02/2021 3:26 pm
  I també la teva entrada i la de tots. Haver-ho fet bé que no entrarien. El 2017 vaig votar ERC ara votaré FNC (Front Nacional de Catalunya) aquests que tan dieu que son feixistes com sé que és mentida els votaré amb molt de gust. ja tinc els ous plens de comèdia processista.
  Antoni 12/02/2021 2:51 pm
  i el problema que entri VOX al Parlament quin és? No hem tenit ja al Parlament 36 VOX aquesta última legislatura? O què pensa el Sr Aragonès que son ciudadanos, o el PP? Si ho diuen pel tarannà catalonofobic de VOX, acas, es menys catalanofòbica, la Albiac, o l'Iceta o el Illa o la Colau o el Coscubiela. Siusplau Aragonès, no amenaci amb l'espantall de VOX per fer-nos creure que el PSC o els comuns són diferents, aquest dos partits no faran fàctic als vots de VOX si això serveix per fer fora l'ndependendentisme de les institucions com ja va fer la senora Colau a l'Ajuntament amb el xenòfob Valls
   Antoni 12/02/2021 2:56 pm
   Perdó volia dir "tingut"
  JOSEP EL AVI DE CARDEDEU 12/02/2021 11:20 am
  E.R.C. , VOX ENTRARA AL PARLAMENT , En una Paticipació Alta o Baixa PERO CONTEU AMB UNA FORTA ABSTENCIÓ .. Heu fet molt malament tot lo relacionado amb LA PANDEMIA .. baro fer PRESIDENT AL 155 DE PEDRO SANCHES y teniu PACTES FETS AMB EL P.S.C. DE ILLA ES LO QUE HAY .. FETS I NO PARAULES .. MANDA HUEVOS Que mal lo teneis ..
  Ramon 12/02/2021 11:07 am
  L'entrada de Vox al Parlament està garantida sigui quina sigui la participació. O sigui que l'advertiment és imbècil. El que sí que pot fer una participació alta és que el PP es quedi sense representació. Totes dues coses ja li van bé al PSOE. El PSOE vol que llur oposició a Espanya sigui Vox i que els independentistes votem ERC.
   Pacoman 12/02/2021 4:03 pm
   El discurs de la por per tal d'aconseguir esgarrepar uns vots que saben que no es mereixen.

Nou comentari