ERC acusa JxCAT de filtrar: “No podem tenir la sensació que algú fa de lobby des del Govern”

JxCAT nega que hagi filtrat del pla de desescalada

El portaveu d’ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha acusat JxCAT d’estar darrere de les filtracions dels darrers dies sobre les mesures de la Covid-19. El republicà ha dit que no es pot “tenir la sensació que des del Govern hi ha qui fa de lobby” i “no podem estar pendents de defensar sectors concrets, sinó fer de membre del Govern i treballar per tothom”, ha reblat.

Sabrià s’ha manifestat “cansat de filtracions” que, segons ha dit, “només són per generar pressió” quan el que caldria és “treballar per buscar solucions quan hi ha problemes”. ERC ha reclamat “prou picabaralles i buscar el desgast del company, o de filtracions per sortir a fer-se l’ofès, és el moment de la lleialtat”.

El portaveu d’ERC també ha denunciat la “demagògia” que “sempre prové dels mateixos sectors, espais polítics i determinats experts, a la que ens hi anem acostumant perquè defensen interessos que deuen ser molt elevats”.

Sabrià ha fet referència a les comparatives amb Madrid que sospita que algú pugui fer “de manera mal intencionada”. En aquest sentit, Sabrià ha destacat que Madrid té 300 morts més per cada milió d’habitants que Catalunya, i això “malgrat que Catalunya té més població que Madrid”.

JxCat nega les filtracions del pla de desescalada 

Fonts governamentals de JxCAT han refusat polemitzar amb ERC, després que els republicans hagin abandonat la reunió de la covid-19 d’aquest dimecres al matí, per exigir que s’aturessin les filtracions a la premsa sobre la desescalada, informa ACN. Des de JxCat mostren la seva sorpresa per aquesta reacció, ja que afirmen que no han fet arribar als mitjans de comunicació cap esborrany sobre el pla de reobertura de sectors, previst per dilluns que ve. Des de Junts subratllen que no comentaran el detall de cap reunió que no es fa pública. El vicepresident amb funcions de president, Pere Aragonès, ha dit durant el ple del Parlament que les filtracions són “absolutament lamentables”.

Comentaris

  joan 18/11/2020 12:59 pm
  Sabrià, Lleialat, vosaltres, que en "Torrente", ha fet la vida impossible al MHP, Torra, i a moltes decisions del Parlament, ERC, Vergonya
  Sou una banda de desaprensius 18/11/2020 1:22 pm
  Au ja li ha passat el mort a JxCat el desgràcia del inútil del sabrià. Quina banda d'incompetents que sou. Ta mare us votarà.
  Sometent 18/11/2020 1:31 pm
  Vés a cagar!!... sou tots un inútils i tu Serbirà un dels més hipòcrites i cíncs!
  Anna C G 18/11/2020 1:32 pm
  I si són els d'ERC els qui filtres?
  Pelillos a la mar. 18/11/2020 3:00 pm
  Lo único importante de este fraudulento proceso (organizado por el trilero y valeroso " maleteroman ") es que la Rahola y el Partal sigan enriqueciéndose engañando a los apesebrados descerebrados.
  Lo lleidatà 18/11/2020 3:15 pm
  JxCat sempre juga brut i no es de fiar
  Via fora els adormits 18/11/2020 3:19 pm
  El que han de fer és desinhibir, fer un bypass i desconnectar tots els micròfons i telèfons punxants per Tacito i el seu grup. Si no reaccionem a l'espionatge no arribaren enlloc i l'espanyolisme en forma de clavegueram aconseguirà el seu objectiu.
  uno que vive en tabarnia 18/11/2020 3:41 pm
  aixo es diu esquerra? pobrets una colla d,arreplegats a corre cuita, per fer un partidet que sigui benevolen amb Ñ, pobrets, no tenen ETICA ni saben el que es incluinti el capallanet de Brians
  Filtració de `"falsa bandera"? 18/11/2020 3:46 pm
  Rufian ja ha dit que serà la campanya electoral més bruta de la història. Qui vol treure'n profit de tot aquest espectacle deplorable? De moment Aragonès ja ha fet de primadonna i les seves comparses cantant la columna sonora. Amb tot això, l'unionisme llepant-se els bigotis, les urpes i la cua.
  miquel puigpelat 18/11/2020 3:58 pm
  No anem be. Aquests d'ERC, començant per el complexe d'inferioritat que te el vicepresident amb funcions de president i acabant per els seus interlocutors, ens ensorraran la independèndia, que de fet és el que pretenen.
  LLARENA dPENA 18/11/2020 4:21 pm
  Hipócrites 100%. No heu deixat de ser-ho mai. Sebrià, no teniu decència i em fa vergonya haver-vosvotar tans anys. De filtreacions, vosaltres, els miserables actuals d'EAC (Esquerra Autonomista), no heu deixcat de fer-ho des que heu estat a Govern. Amn en Puigdemont sobre tot, i ara més. Hipócrites.
  Josep Martí 18/11/2020 4:22 pm
  Que es pot esperar d'uns inútils com els diputats de ERC.
  avia 18/11/2020 4:32 pm
  JUNTS deixeu el govern ja i a veura qui filtra....... ERC sou tan bons??????
  jupp 18/11/2020 5:19 pm
  Foteu pena!
  ERC ES ICETA iel sru criat Ferrovial Junqueras del tripartit 18/11/2020 5:24 pm
  Erc pur espanyolisme assassi dels catalans. HEIL ERC, HEIL TRIPARTIT. Catalunya no es Venezuela, Maduro Junqueras perla miseria dels catalans. Votar erc es menjar rates
  Curiós 18/11/2020 5:26 pm
  Molt cínic demanar el que demana en Sabrià, quan tots sabem que és justament la forma d'actuar d'ERC des de fa anys: trair els socis independentistes i filtrar tot el que calgui per rebentar la unitat independentista.
  Comparativa 18/11/2020 5:32 pm
  ERC parlant de lleitat és el mateix que l'exrei Juan Carlos parlant de decència.
  Filtracio de Verges i del Maduro Junqueras del tripartit amb iceta 18/11/2020 6:07 pm
  Tripartit i arriba sanchez, viva Maduro Junqueras i tots a viure de la subvencio. Tots menas, gracies Madurio Junqueras, el repartidor oficial de caritat pels miserables catalans
  Quina colla 18/11/2020 10:26 pm
  Dècades de corrupció convergent, que han reportat privilegis i processos electorals dopats. No volen perdre aquest poder, i no estan disposats a cap cessió. Joc brut de JxCAT, que es materialitza en boicotejar el govern del qual ells en formen part...
  Ramon 19/11/2020 8:54 am
  El 9N va fer clamorosament visible la traïció d'ERC. Però cada vegada és més evident que mai no havien deixat de see els maleïts traïdors dels tripartits. No, no havien canviat. Només van posar en segon pla alguna cara massa connotada.
  PEPITA 19/11/2020 10:08 am
  NO ACABA BE EL QUE COMENÇA MALENENT ERC NO VA FER RES PER IMPEDIR QUE TORRA FOR ENSURRAT I EL PEQUE SE LI VEU A LA CARA QUE TE TANTES GANES DE SE PRESIDENT QUE LE POBRE FA PENA CATALANS , CAL FE EL BOICOT A AQUET PARLEMENT INUTIL EL NOSTRE PRESIDENT ENCARE ES FORA DE CATALUNYA I EL NOSTRE PARLEMENT A LA CLANDESTINITAT NO ANEM A LES ELECCIONS NI ASISITIM MES A AQUESTES SESIONS PLENES DE GENT INCULTA I MAL EDUCADA +
  GROC 19/11/2020 11:36 am
  JxC son com DEUS , tot ho fan bé , fantastic Mentres ERC ,sigui el vostra enemic ,tot anira bé

Nou comentari