El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Enganxada entre Munté i Levy pel nomenament de Sanchis a TV3
  • CA

 

Forta enganxada entre la portaveu del Govern i consellera de la Presidència, Neus Munté, i la portaveu del PPC Andrea Levy pel nomenament del nou director de TV3, Vicent Sanchis. La dirigent popular ha afirmat que l’executiu català ha volgut el canvi a la direcció de la televisió pública perquè a TV3 “hi sortia massa el cas Palau”. “Han volgut imposar un règim de silenci”, ha sentenciat Levy.

 

La diputada del PPC ha subratllat que “el problema no és TV3“, sinó la “instrumentalització que se’n fa com a aparell de propaganda del procés”. Així mateix, Levy ha afirmat que “molts catalans” que miraven TV3 ara han “desintonitzat” la cadena. Finalment, ha dit que Sanchis hauria de sintonitzar amb la població, en comptes de fer propaganda del procés i “cobrir les vergonyes del cas Palau”. “Les coses anirien millor”, ha conclòs.

La popular Andrea Levy durant la roda de premsa d’aquest diumenge a Madrid | ACN

 

 

De TV3 a TVE

 

Munté ha comprat la metàfora de Levy, i ha reiterat que, en efecte, “el problema no és TV3”, i ha recordat que la cadena és líder d’audiència per setè any consecutiu tot i competir contra televisions amb més pressupost. “Potser són vostès els qui no sintonitzen gens”, ha deixat anar la consellera de la Presidència.

 

A més, Munté li ha etzibat a Levy que no intenti dir als ciutadans quina televisió han de veure i quina no, perquè “escullen TV3 i Catalunya Ràdio per informar-se, i la valoren molt positivament per la seva credibilitat”. “El problema deu ser dels qui no compartim el pensament únic que vostès intenten imposar”, ha continuat Munté.

 

Finalment, la portaveu del Govern ha deixat anar un argument que ha fet aplaudir tota la bancada de JxSí: “No ens vinguin a donar lliçons perquè, aleshores, li recordaré que el director escollit i nomenat pel seu govern [espanyol] per dirigir TVE, Eladio Jareño, era el cap de comunicació de la presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa