Endavant crida a la vaga general pel judici a l'independentisme

Aturada de país el 3-= del 2017
Aturada de país el 3-= del 2017 | Cristóbal Castro

Endavant, moviment de l'esquerra independentista integrat dins de la CUP,  ha demanat respondre al judici contra els líders sobiranistes amb "la convocatòria d'una vaga general i una jornada de lluita" i ha cridat a convertir l'obertura del judici en una gran mobilització a Catalunya. En un comunicant d'aquest divendres, després de conèixer-se les acusacions de la Fiscalia i l'Advocacia de l'Estat en la causa contra els líders independentistes, la formació ha assegurat que el procés judicial "té l'objectiu d'espantar el poble" i denota autoritarisme per part de l'Estat". No obstant això, assenyala que "la repressió no pot ser una excusa per evitar la crítica política" contra l'acció del Govern.

Comentaris
El nostre poder
Ensorrem l'economia de Ñ. Ni un euro als seus bancs, ni un euro a les seves empreses.
Vaig començar a fer de vaga de consum el 8 de desembre i no vegis com m' ha pujat el compte current !!! I res de bancs !! a sota el matalàs com la meva àvia. I Apa que es fotin
Vaig començar a fer de vaga de consum el 8 de desembre i no vegis com m' ha pujat el compte current !!! I res de bancs !! a sota el matalàs com la meva àvia. I Apa que es fotin
Ja
Fem vaga general indefinida d'una puta vegada!!!!!
Tronc
VAGA INDEFINIDA I A REBENTAR EL PUTO "ESTADO DE DERECHO" I A PRINGAR TOTS.... S'ha d'acabar amb aquest esclavatge NI OBLID NI PERDÓ.
hem d'anar a la vaga, que caigui tot! es lo únic que entenen... quan els esclaus deixen de treballar, els amos s'acolloneixen perquè sense ells no son res!!
LSO
Toda esta indignación durará tiempo? o cuando llegue el mes del consumismo (diciembre), celebrareis las fechas de comprar chorradas y comer y beber hasta reventar, iréis a los centros comerciales, a los teatros, al cine, viajes, etc, como si no pasara nada, así no se consiguen las luchas. Mi dinero hace años lo tengo en Triodos, de momento ya me he pasado a Catgas, no compro billetes de avión, ni de tren, ni me apetece salir a divertirme cuando nuestra gente lo está pasando tan mal.
Maria
Vaga general indefinida ja!!!!
ni 4 dies...
és el que España pot aguantar una vaga indefinida total a Catalunya.
jg
eso eso y a pasar hambre....
Vaga varios dias setmanals fins que es mogui l,estat represor dictador
Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU
UNA VAGA llarga nomes perjudicara a Catalunya i a molts Treballadors i Treballadores en Trabajos temporales ÉS UN FET .A España se laPerjudica enfonsa SI SE LI FA UN FORT BOICOT Als Seus Productes Espanyols COSA NO SE ESTA FEM .BOICOT A ESPAÑA Que no es compri cap Producte que vingui de Fora de Catalunya de la Resta de ESPAÑA No compreu NI RIOJAS NI OLI ANDALUZ .Ni productes que NO se Etiquetin EN CATALÀ.LA VAGA FARA MAL A CATALUNYA .EN CANVI EL BOICOT BEN FET Fara Mal a ESPAÑA FET ...
Obriu l'as presons pels presos polítics i Jordis ja
pere vaga
Una vaga llarga perjudica, lógicament, als treballadors, però, desgraciadament, no hi ha una altra forma de fer-nos escoltar.
Joan
Declarar l.independencia i tallar relacions amb espanyistan!!!adeu espanyistan
Xavi
Vaga general! La justicia española se esta passan molt!
Vaga General i també
Vaga de diputats a Madrid i "desobediencia pacífica diaria" pero que es noti, com per exemple el que vaig llegir l'altre día de "circulació lenta diaria" a les carreteres i autopistes catalanes; fer-ho SENTIR EN REAL a l'economía, día si i día també. Ja es el moment, CAL MOURES.
Segador
Tranquils! una mica de calma i trobar el moment de la vaga quan hi hagi més quantitat de gent per fer-la. Que quedin escaldats quan menys s'ho esperin.
Endavant sempre
Ja estem tardant
Jam Malson
Mesos enrere vaig prendre una decisió: Deixar la companyia espanyola on tenia contractats els serveis de telefonia i Internet i ara tinc els serveis d'una empresa catalana. He abandonat, de mica en mica, el consum de productes d'origen espanyol i en consumeixo de catalans, dels Països Catalans. He canviat els meus costums televisius i he deixat de banda la majoria de canals de TV espanyols, que no m'aportaven res de bo. I no és un boicot. Simplement, passo d'Espanya.

envia el comentari