El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els oficialistes del PDeCAT es blinden amb una llista unitària de totes les famílies
  • CA

 

 

Els oficialistes, rullistes, Moment Zero, quadres territorials, Llibergència, Generació Llibertat i part de la JNC han bastit una candidatura de fidels per dirigir el PDeCAT. Una llista que s’ha registrat fa pocs minuts i que els associats hauran de votar i confrontar a la llista del sector “free-lance” del partit que tips de llistes tancades han articulat una llista alternativa amb l’objectiu de plegar i convocar primàries certes. 

Així la candidatura oficialista estarà encapçalada per David Bonvehí i Míriam Nogueras que recuperen gairebé la direcció de Marta Pascal amb Ferran Bel, Montserrat Candini, Maria Senserrich, Marc Castells, Vanessa Ferrer, Lluís Soler, Lluís Font, Dolors Tella, Meritxell Ruiz i Xavier Fonollosa. S’incorporen David Font, Genís Boadella, Lluís Guinó -que ja hi havia estat- , Josep Tarín, Marc Solsona, Albert Alins, Lourdes Ciuró, Dídac Nadal, Albert Piñerira, Sussanna Rivero, Francina Vila, Pere Soler, Mª Àngels Planas, Antoni Postius, Meritxell Budó, Carles Agustí, Joan Pere Gómez i Montse Morante.

 

Així cauen de la llista pel règim d’incompatiblitats, els consellers Damià Calvet i Miquel Buch, que seran a la direcció com a membres nats.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa